Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Trei luni de închisoare după ce a furat trei măști de la un spital

Publicat:

Un barbat care a furat trei maști de protecție dintr-un spital londonez a fost condamnat la trei luni de închisoare, a anunțat miercuri poliția, citata de AFP.

, 34 de ani, a pledat vinovat. Barbatul, originar din Clapham (sudul Londrei), era acuzat ca a furat maștile duminica seara, de la King's .

Saptamâna trecuta, tot la Londra, un barbat a fost condamnat la șase luni de închisoare dupa ce a afirmat ca este infectat de coronavirus și a tușit spre un polițist care îl controla.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condamnat la 18 luni de inchisoare pentru ca a furat mancare de 360 de lei

17:10, 22.02.2024 - Magistratii Judecatoriei Braila l-au condamnat la o pepdepsa de 1 an și 6 luni de inchisoare cu executare pe un tanar cu antecedente penale, acuzat ca a furat de sapte ori mancare din diverse hypermarket-uri.Conform informatiilor de la dosarul cauzei, individul, care avea doar studii primare, “a recunoscut…

Doi ani de inchisoare cu executare pentru ca a furat un telefon!

09:10, 21.02.2024 - Un barbat a fost condamnat la Cluj pentru ca a furat telefonul mobil din  mana unei persoane. Fapta s-a petrecut in urma cu 4 ani insa sentința a venit abia acum. Barbatul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Acesta nu și-a recunoscut fapta in fața magistraților și spune ca era drogat…

Roman condamnat la 16 ani de inchisoare in Anglia, transferat in țara. Baut și drogat, a violat o femeie de 66 de ani

12:45, 03.02.2024 - Un infractor roman in varsta de 31 de ani va fi transferat din Marea Britanie in Romania pentru a executa pedeapsa la care a fost condamnat pentru viol și jaf. Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de transfer formulata de autoritațile britanice.

Noua oameni, inclusiv doi copii, au fost raniți serios dupa ce un barbat a aruncat cu acid pe ei, la Londra

09:45, 01.02.2024 - Noua persoane, inclusiv doi copii mici, au fost ranite, miercuri, dupa ce un barbat a aruncat deliberat cu o „substanta coroziva” in Clapham, in sudul Londrei, a anuntat Politia Metropolitana, citata de The Guardian.

Un DJ britanic a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer

19:30, 25.01.2024 - Un DJ din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer. Incidentul a avut loc in timpul Craciunului, iar sentința a fost anunțata joi, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?