Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marco Verratti (PSG), accidentat, va fi indisponibil patru săptămâni

Publicat:

Mijlocasul italian al echipei Paris SG, , s-a ales cu ''o leziune serioasa a muschilor oblici'' si va fi indisponibil timp de patru saptamani, a anuntat marti gruparea din Ligue 1, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Astfel, foarte probabil el va rata urmatoarele doua meciuri ale nationalei Italiei in preliminariile din 2022, acasa cu Elvetia pe 12 noiembrie si apoi in Irlanda de Nord, pe 15 noiembrie.

Prezenta sa la meciul lui PSG impotriva lui din din 24 noiembrie, de pe , este de asemenea incerta.

Verratti…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bonmati și Djokovic au caștigat cele mai importante Premii Laureus

22:35, 22.04.2024 - Mijlocașul spaniol Aitana Bonmati, caștigatoare a Cupei Mondiale, a fost desemnata Sportiva Anului, in timp ce sarbul Novak Djokovic a obținut cea mai inalta distincție masculina la ceremonia de decernare a premiilor Laureus, desfașurata luni.

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Liga Campionilor: meci-specatcol la Paris, intre PSG si Barcelona! Atletico Madrid o invinge pe Borussia Dortmund

01:55, 11.04.2024 - Echipa spaniola FC Barcelona a invins miercuri seara, in deplasare, scor 3-2, gruparea franceza PSG, in mansa tur a sferturilor de finala din Liga Campionilor. In al doilea meci al serii, echipa spaniola Atletico Madrid a dispus de formatia germana Borussia Dortmund, scor 2-1, informeaza news.ro.

Un nou week-end cu meciuri de cinci stele. Ce derbyuri ne așteapta in campionatele de top și nu numai!

15:00, 29.03.2024 - Trei partide se desprind in mod special. Maine la pranz, se joaca Napoli - Atalanta, iar seara, are loc „Der Klassiker”, Bayern vs Dortmund. Cele mai multe derbyuri sunt duminica: Manchester City - Arsenal, șoc de titlu in Premier, Marseille - PSG in Ligue 1 și doua jocuri tari in Grecia, Panathinaikos…

Champions League: Manchester City vs Copenhaga - O simpla formalitate

10:10, 06.03.2024 - Manchester City - Copenhaga, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Christopher Nkunku, accidentat si indisponibil pentru trei sau patru saptamani

17:00, 27.02.2024 - Atacantul francez al echipei Chelsea, Christopher Nkunku, s-a accidentat din nou si este de asteptat sa stea in afara terenului "trei sau patru saptamani", a anuntat, marti, managerul Mauricio Pochettino, fara a preciza natura accidentarii, potrivit news.ro. "Am auzit ieri (luni) ca Nkunku s-a accidentat.…

Boubacar Kamara de la Aston Villa, accidentat grav - Va fi indisponibil pentru restul sezonului

20:30, 16.02.2024 - Mijlocasul francez Boubacar Kamara, victima unei accidentari grave la ligamentul genunchiului drept, va fi indisponibil pana in "septembrie sau octombrie", a anuntat vineri antrenorul echipei Aston Villa, Unai Emery, scrie AFP. Internationalul francez (24 de ani, 5 selectii) s-a accidentat in timpul…

Kingsley Coman (Bayern Munchen), accidentat, indisponibil mai multe saptamani

12:20, 28.01.2024 - Internationalul francez Kingsley Coman (Bayern Munchen) s-a accidentat la genunchiul stang in meciul cu Augsburg, de sambata seara, din Bundesliga, si va fi indisponibil mai multe saptamani, a informat clubul bavarez, scrie AFP, potrivit Agerpres.Coman a iesit de pe teren la mai putin de jumatate…


Ce parere ai despre aceasta stire?