Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică și-a sărbătorit ziua de naștere cu zeci de vedete! Jurnalista a fost înconjurată de 200 de invitați. „Este foarte greu să organizezi o petrecere”

Publicat:

Petrece mare in cinstea ! Vedeta si-a sarbatorit, aseara, ziua de nastere alaturi de multe vedete. Si-a invitat familia, rudele si prietenii la un bal mascat, intr-un local de lux.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

AVA, petrecere ca-n filme! Artista și-a sarbatorit ziua de naștere intr-un garaj

21:15, 27.02.2024 - Nascuta pe 24 februarie, chiar de Dragobete, AVA a vrut sa aiba parte de o petrecere aniversara de neuitat la implinirea frumoasei varste de 32 de ani, așa ca, artista a petrecut pana dimineața intr-un garaj, special amenajat pentru ea. Devenita celebra sub numele de scena AVA, artista este cunoscuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?