Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâna Rusiei în adâncuri. Cabluri submarine dispar în mod misterios

Publicat:

Declarat pe deplin operațional de de (IMR), in august 2020, la șapte ani de la inceperea desfașurarii sale, Observatorul oceanografic „Lofoten-Vesteralen” (LoVe) consta dintr-o rețea de cinci „noduri” de senzori submarini, interconectate prin cabluri electrice și de fibra optica, și alte doua care sunt „autonome”. Acest dispozitiv face posibila monitorizarea activitații […] The post in adancuri. Cabluri submarine dispar in mod misterios first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.

Padurile Romaniei dispar sub ochii noștri

09:10, 08.04.2024 - Singurii care neaga aceasta evidența ingrijoratoare sunt tocmai cei care ar trebui sa se asigure ca nu se intampla asta (autoritațile de control și cu responsabilitați). De altfel, tot ei sunt singurii care susțin ca au scazut și taierile ilegale și ca nu mai exista nici vreo mafie a lemnului.

Materiale si echipamente electrice pentru distribuția in rețeaua de joasa și medie tensiune in Romania

11:05, 01.04.2024 - Distribuția energiei electrice in rețelele de medie tensiune este esențiala pentru a asigura o tranziție eficienta și sigura a energiei de la stațiile de transformare catre consumatorii finali sau rețelele de joasa tensiune. Acest proces implica utilizarea unei game largi de materiale electrice, fiecare…

Schimbare majora in școlile din Romania. Dispar aceste clase, e oficial

15:31, 14.03.2024 - Odata cu adoptarea noi legi, Ministerul Educației anunța și schimbarea anumitor proceduri de repartizare a tuturor categoriilor de elevi, precum și a copiilor de creșa și gradinița. Este vorba de o schimbare majora in școlile din Romania.

Anunt misterios despre Printul William

14:20, 27.02.2024 - Printul William trebuia sa participe, marti, la o ceremonie comemorativa la Castelul Windsor. Insa mostenitorul tronului britanic a fost nevoit sa isi anuleze aparitia din „motive personale”, a anuntat Palatul Kensington intr-un comunicat. Printul de Wales trebuia sa participe la un omagiu adus nasului…

„Hai sa-l batem pe arbitru ca e tare-n gura!” » Poveste de coșmar cu Sebastian Colțescu: „Asistenții și observatorul erau batuți de spectatori”

15:35, 20.02.2024 - Sebastian Colțescu (46 de ani) a arbitrat cel de-al 382 de meci al sau la centru in Superliga și-a devenit arbitrul numarul 1 all-time # Intr-un interviu in EXCLUSIVITATE acordat Gazetei Sporturilor, Colțescu dezvaluie un episod mai puțin cunoscut din cariera sa Cum Sebastian Colțescu a fost nascut…

Cine au fost cu adevarat bulgarii. Razboinicii cu nume misterios care au stapanit o parte din Romania de astazi

08:05, 10.02.2024 - Bulgarii au jucat un rol important in istoria romanilor. Aceștia sunt neamuri turcice amestecate cu o populație slava numeroasa, dand naștere unui puternic stat balcanic care a stapanit o buna parte din teritoriul Romaniei de astazi.

Cresc prețurile rovinietelor din martie 2024 in Romania. Dispar doua categorii

22:00, 26.01.2024 - Guvernul Romaniei a adoptat joi, 25 ianuarie 2024, o ordonanța prin care a adus unele schimbari pentru șoferi. Prețurile rovinietelor au fost majorate, unele categorii vor fi scoase de pe piața, urmand sa fie introduse altele noi. Ce trebuie sa știi despre modificarile aplicabile din luna martie. Se…


Ce parere ai despre aceasta stire?