Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Mamă, sunt un criminal”, noi descoperiri în cazul tânărului din Giurgiu care a drogat, violat și practicat ritualuri satanice pe o minoră

Publicat:

este tanarul din Giurgiu care a fost arestat de poliție pentru ca a drogat, violat și a practicat ritualuri satanice pe o minora. „Lucifer” a postat um mesaj pe Facebook inainte de a fi arestat: „Mama, sunt un criminal”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, arestat preventiv. Ce marturisiri face familia tanarului de 27 de ani / FOTO

10:20, 25.02.2024 - Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, a fost arestat preventiv in urma cu doar o seara, pe data de 24 februarie 2024. Iata ce marturisiri face familia tanarului in varsta de 27 de ani!


Ce parere ai despre aceasta stire?