Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Mama e, de fapt, tata, iar tata e, de fapt, mama!”. Un bărbat este însărcinat în opt luni

Publicat:

Un barbat transgender este insarcinat cu soția lui, o femeie transgender care lucreaza ca model. Cuplul a conceput copilul natural, scrie a1.ro. s-a nascut barbat si se identifica ca fiind femeie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Un barbat din Gorj și o femeie din Craiova, reținuți pentru șantaj in forma continuata

11:55, 16.04.2024 - Un barbat din Gorj și o femeie din Craiova au fost reținuți de polițiștii gorjeni pentru șantaj in forma continuata. Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu au fost sesizați de o localnica de 46 de ani, despre faptul ca in zilele de 8 și 11 aprilie, a fost contactata, prin intermediul unei…

Ce au in comun cel mai inalt barbat din lume și cea mai scunda femeie in viața. Ea ii incape in pantof

16:35, 20.02.2024 - Cel mai inalt barbat din lume, Sultan Kosen, in varsta de 41 de ani, și cea mai scunda femeie in viața din lume, Jyoti Amge, in varsta de 30 de ani, s-au reintalnit luni, in California, potrivit The Sun, dupa ce se cunoscusera in 2018.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.

O femeie si un barbat, morti intr-un incendiu produs in judetul Dambovita

19:05, 05.02.2024 - O femeie si un barbat, de aproximativ 75 de ani fiecare, au murit, luni, intr-un incendiu care s-a produs iintr-o locuinta din comuna Aninoasa, judetul Dambovita.ISU Dambovita a anuntat, luni seara, ca intervine la un incendiu produs la o casa in localitatea Aninoasa, sat Viforata. ”La fata…


Ce parere ai despre aceasta stire?