Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Alinei, românca ucisă și aruncată la gunoi, dezvăluiri sfâșietoare: „La birou s-a întâmplat”

Publicat:

Ies la iveala detalii cutremuratoare din relația pe care o avea cu iubitul olandez. Femeia, mama a doi copii, a sfarșit injunghiata de partenerul de viața. Mama romancei a vorbit, sfașiata de durere despre tragedia care s-a abatut asupra familiei sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Ovidiu Burca, dezvaluiri frapante din vestiarul lui Dinamo: „S-a intamplat ceva grav!”

14:30, 10.04.2024 - Ovidiu Burca, fostul antrenor al lui Dinamo, a fost prezent, astazi, in studioul GSP Live și a vorbit despre posibilul conflict dintre actualul tehnician al „cainilor”, Zeljko Kopic, și portarul Adnan Golubovic # Pornind de la acest subiect, Burca a dezvaluit un episod similar petrecut in vestiarul…

(video 18+) O fata, batuta cu pumnii și aruncata la pamant de o alta adolescenta, sub privirile mai multor elevi: S-ar fi intamplat chiar pe holul unei școli

11:35, 24.03.2024 - O fata a fost batuta cu pumnii, apoi aruncata la pamant de o alta adolescenta, sub privirile mai multor copii, care au ezitat sa intervina pentru a aplana conflictul. Potrivit imaginilor publicate pe rețele, incaierarea a avut loc chiar pe holul unei școli din țara.

Dezvaluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”

23:01, 11.03.2024 - Avocatul american al Simonei Halep, Howard Jacobs, a oferit detalii interesante și revelatoare despre meandrele celor doua procese in care a asistat-o pe romanca, cel de la Sport Resolutions și cel de la TAS. El a vorbit despre insistența ITIA de a crea un caz de dopaj sanguin și a dezvaluit ca romanca…

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

O femeie din SUA a fost compactata de patru ori dupa ce a fost aruncata intr-o mașina de gunoi: „Era in agonie” VIDEO

12:05, 01.02.2024 - O femeie, in varsta de 60 de ani, din Manchester, New Hampshire, a trecut prin clipe groaznice luni, 29 ianuarie. Ea s-a ales cu rani grave, dupa ce tomberonul in care se afla a fost golit in sistemul mașinii de gunoi care proceseaza resturile și a fost compactata de patru ori, relateaza Metro.


Ce parere ai despre aceasta stire?