Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Malta: Un important om de afaceri maltez, arestat în ancheta privind asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia

Publicat:

Politia malteza l-a arestat miercuri pe unul din cei mai importanti oameni de afaceri din tara, in legatura cu ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigatii , potrivit unor surse citate de Reuters.

Omul de afaceri a fost retinut dupa ce politia i-a interceptat iahtul in largul insulei, in Mediterana, conform unor surse informate.

Prim-ministrul maltez a confirmat marti arestarea unui barbat suspectat ca a actionat ca intermediar in cazul asasinarii jurnalistei in octombrie 2017.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Alerta la Paris! Poliția a izolat consulatul Iranului

16:25, 19.04.2024 - Poliția franceza a arestat un barbat care amenința ca se arunca in aer la consulatul iranian din Paris, au anunțat autoritațile, vineri, potrivit Reuters. Surse din poliția franceza au povestit pentru Reuters ca barbatul a fost vazut intrand in consulat inainte de pranz, cu ceea ce parea a fi o grenada…

Un polonez a fost arestat pentru spionaj pentru ruși, in cadrul unui complot pentru asasinarea lui Zelenski

21:11, 18.04.2024 - Poliția din Polonia a arestat un barbat acuzat ca era gata sa spioneze pentru serviciile secrete militare ale Rusiei, in cadrul unui presupus complot de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, au declarat joi procurorii polonezi.

Ostaticii din Olanda au fost eliberați. Atacatorul a fost arestat, a anunțat poliția olandeza

00:30, 31.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza. ACTUALIZARE 14:45 Toate persoanele luate ostatice in orașul Ede din Olanda au fost eliberate, iar atacatorul…

Comisia Europeana strange cu ușa Apple, Meta si Google: Ancheta ampla privind incalcarea legii pietelor digitale a UE (surse)

17:15, 22.03.2024 - Apple, Meta Platforms și Google, parte a grupului Alphabet, se vor afla in centrul unei investigații cu privire la posibile incalcari ale legislației piețelor digitale (Digital Markets Act - DMA) din Uniunea Europeana. Potrivit unor surse avizate, aceasta investigație ar putea conduce la impunerea de…

Rapperul Killer Mike a ieșit in catușe de la Premiile Grammy 2024. Poliția l-a arestat dupa o altercație

11:16, 05.02.2024 - Killer Mike a fost luat cu catușe de poliție de la Premiile Grammy 2024, de duminica seara, chiar dupa ce a artistul a primit trei dintre cele mai importante premii ale industriei muzicale pentru muzica rap, transmite Reuters.

Roman din Hunedoara prins in Malta cu cocaina de 2 milioane de euro, adusa din Sicilia pe un catamaran

10:35, 30.01.2024 - Poliția malteza a anunțat ca a reușit o captura impresionanta de cocaina și a arestat un roman care adusese drogurile din Sicilia. Un magistrat a confirmat arestul preventiv pentru barbatul de 37 de ani, scrie site-ul televiziunii TV MNews.A doua zi dupa ce a fost arestat de Poliție, Octavian-Viorel…


Ce parere ai despre aceasta stire?