Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Malta: Noul premier Robert Abela a depus jurământul

Publicat:

a depus luni dupa-amiaza juramantul in functia prim-ministru al Maltei, preluandu-si mandatul in cadrul unei ceremonii desfasurate la din capitala Valletta, transmite DPA.

Abela, un avocat in varsta de 42 de ani, a jurat sa respecte Constitutia malteza, a sarutat un crucifix si a semnat documentele care il confirma drept prim-ministru, in prezenta presedintelui Maltei, .

devine al 14-lea premier din istoria Maltei si al optulea dupa proclamarea independentei insulei, in 1964. 

El a fost desemnat prim-ministru

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul subprefect al Clujului a depus juramantul. Cui i-a mulțumit pentru numirea in funcție

17:15, 24.04.2024 - Dupa ce social-democratul Razvan Ciortea și-a inaintat demisia pentru a putea candida la funcția de primar la Turda, Clujul are un nou subprefect din partea PSD, in persoana lui Florentin Burz.

Marian Tanase a depus juramantul de credința pentru funcția de subprefect al județului Dambovița

13:15, 24.04.2024 - Comunicat de presa Ceremonia de investire in funcția de subprefect al județului Dambovița din 24 aprilie 2024 Astazi, domnul Marian Tanase a depus juramantul de credința pentru funcția de subprefect al județului Dambovița. Ceremonia s-a desfașurat in sistem online. Alaturi de: Prefectul județului Dambovița,…

Șase polițiști din Penitenciarul Bacau au depus juramantul

07:25, 19.04.2024 - Ieri, la Penitenciarul Bacau, șase polițiști de penitenciare și-au inceput ziua in cadrul unei ceremonii speciale. In fața colegilor și a conducerii, aceștia au depus juramantul de credința, angajandu-se solemn sa respecte Constituția, drepturile și libertațile fundamentale ale omului, sa aplice legile…

Au jurat sa respecte Constitutia: Doi magistrați, soț și soție, au depus juramantul in fața membrilor CSM

08:05, 16.04.2024 - In cadrul ședinței plenare a Consiliului Superior al Magistraturii din 15 aprilie 2024 in fața membrilor CSM au depus solemn juramantul magistratii Alexandru Ciorba și Evelina Ciorba, care vor activa la Judecatoriile Cimișlia și Caușeni, respectiv.

Fost ministru cheie din PSD: Statul roman va ajunge la faliment din cauza pensiilor speciale ale magistraților

13:41, 15.04.2024 - Președintele Consiliului Executiv al PSD este de parere ca dupa alegeri va trebui ca statul și Constituția trebuie reformate, potrivit Realitatea Plus.In plus acesta mai spune ca oamenii din stat trebuie sa iși indreptate atenția catre „deciziile aberante” din Justiție. Fostul ministru al apararii reclama…

Sistemul judecatoresc, mai bogat: 12 magistrați au depus juramantul pentru numirea in funcție in fața membrilor CSM

11:41, 02.04.2024 - 12 magistrați au depus astazi, 2 aprilie, juramantul pentru numirea in funcție in fața membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Judecatorii au jurat sa „respecte Constituția și legile țarii”.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga

16:25, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga. Este pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Fostul premier și fostul ministru de Externe sunt protagoniștii turului doi al alegerilor prezidențiale din Finlanda

04:55, 29.01.2024 - Fostul prim-ministru conservator Alexander Stubb si fostul ministru de externe Pekka Haavisto vor participa in turul doi al alegerilor prezidentiale din Finlanda, care va avea loc pe 11 februarie, transmite AFP, citat de Agerpres.Stubb s-a clasat pe primul loc duminica, in primul tur al scrutinului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?