Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe organizații cer autorităților un an școlar mai mare. ”România are cele mai puține zile de școală din Europa”

Publicat:

din Romania (SAR), impreuna cu mai multe asociații de elevi, federația asociațiilor de parinți, dar și cu organizații precum Salvați Copiii și , fac un apel public catre premier și ministrul Educației pentru ca anul școlar 2021-2022 sa inceapa la 1 septembrie, conform Hotnews. De asemenea, ei cer ca anul școlar sa fie mai mare. Potrivit apelului, Romania este una dintre cele trei țari europene care au cele mai puține zile de școala din Europa, 165, la fel ca Malta și Albania. In acest context, semnatarii critica și decizia ministrului de a prelungi…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru Rafila, despre medicii de la stat care trimit pacienții la privat: ”Nu e moral, nici uman”

15:25, 13.04.2024 - Alexandru Rafila nu este de acord cu atitudinea anumitor medici care lucreaza la spitalele de stat din Romania. Ministrul Sanatații sustine ca nu este tolerabil ca un medic angajat in sistemul public sa trimita pacientii intr-o clinica privata, pe motiv ca ”ar fi mai bine”. ”Nu este nici moral, nici…

Proiect Erasmus pentru combaterea abadonului scolar, la Liceul „GEORGE ST. MARINCU” din Poiana Mare

10:36, 29.03.2024 - Liceul teoretic „GEORGE ST. MARINCU” din Poiana Mare incheie un proiect Erasmus+ cu scopul reducerii abandonului scolar si a cresterii motivatiei elevilor. Intr-o tara in care riscul abandonului scolar este in continuare un fenomen ingrijorator, proiecte pentru combaterea acestuia in mediul rural sunt…

Proiect Erasmus pentru combaterea abadonului scolar, la Liceul „GEORGE ST. MARINCU” din Poiana Mare

00:15, 29.03.2024 - Liceul teoretic „GEORGE ST. MARINCU” din Poiana Mare incheie un proiect Erasmus+ cu scopul reducerii abandonului scolar si a cresterii motivatiei elevilor. Intr-o tara in care riscul abandonului scolar este in continuare un fenomen ingrijorator, proiecte pentru combaterea acestuia in mediul rural sunt…

Lazea (BNR). Nu așteptați sa va creasca nivelul de trai, deja traiți peste posibilitați

23:50, 25.03.2024 - Valentin Lazea  a declarat ca n-ar trebui sa ne așteptam la o creștere a nivelului de trai.  Deja traim peste posibilitați, mai spune economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). „De doi ani de zile bancile centrale practica dobanzi real pozitiv. Ceea ce va face un iad din viața datornicilor.…

Gruparea care a ucis 60 de oameni in Europa, anihilata: Mai mulți romani au fost arestați

20:40, 01.03.2024 - Gruparea care a ucis 60 de oameni in Europa, anihilata: Mai mulți romani au fost arestați Cooperarea internationala declansata de un val de crime intre bande in Grecia a ajutat la dezmembrarea unei retele criminale - din care faceau parte inclusiv romani - acuzate de peste 60 de crime in Europa in…

Comisia Europeana analizeaza daca schema de plafonare-compensare a prețului energiei din Romania este legala

16:50, 04.02.2024 - Schema de plafonare-compensare a facturilor la energie și gaze naturale din Romania a ajuns in atenția Comisiei Europene, potrivit unui raspuns transmis de Bruxelles la solicitarea HotNews.ro. Aceasta in contexul in care prețurile in toata Europa sunt la nivelurile dinaninte de criza energetica, iar…

Untul de musca, un nou aliment inventat de producatori in cautarea disperata de „inovație culinara” și „sustenabilitate”

20:30, 30.01.2024 - Decenii la rand, pe fondul cresterii exponentiale a populatiei si a resurselor tot mai limitate, omenirea a fost macinata de intrebarea “Ce vor manca oamenii viitorului?”. Autorii de romane stiintifico-fantastice și-au imaginat ca in lipsa resurselor oamenii se vor indreapta spre pseudo-mancaruri ciudate.…

De ce s-a topit bursa de gaze din Romania / Doar 25% dintre jucatorii tradiționali mai fac tranzacții

15:00, 29.01.2024 - Mecanismele normale ale pieței de gaze naturale din Romania sunt in prezent total anihilate normativ, considera Bursa Romana de Marfuri (BRM) intr-un punct de vedere pentru HotNews.ro. BRM susține ca, pana la impunerea schemei de plafonare - compensare a prețurilor, era cea mai importanta bursa din…


Ce parere ai despre aceasta stire?