Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai aproape de Soare. Sonda Parker ajută cercetătorii să descifreze misterele astrului

Publicat:

NASA a dat publicitații primele concluzii despre influența Soarelui asupra sistemului nostru solar. Informațiile și imaginile sunt furnizate de sonda solara Parker, care se afla acum la o distanta de 25 de milioane de kilometri de suprafața astrului.

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au descoperit o gaura neagra atipica in Calea Lactee. Are o masa record de 33 de ori mai mare decat a Soarelui

08:05, 17.04.2024 - Telescopul spatial Gaia, conceput de cercetatorii europeni pentru a cartografia Calea Lactee, a descoperit o gaura neagra cu o masa record - de 33 de ori mai mare decat cea a Soarelui. Aceasta  reprezinta ceva nemaivazut pana acum in galaxia noastra, potrivit unui studiu publicat marti, informeaza Agerpres,…

Inovație revoluționara: ce soluție neașteptata ar putea ajuta orașele, sa reduca temperaturile, pe timpul verii

04:06, 09.04.2024 - A aparut o inovație revoluționara care ar putea ajuta orașele sa combata amenințarea tot mai mare a valurilor de caldura intensificate de schimbarile climatice. Cercetatorii de la Universitatea Tehnologica Nanyang din Singapore au introdus o vopsea speciala, cunoscuta sub numele de „vopsea rece”, care…

Care sunt beneficiile mancatului incet

09:10, 23.03.2024 - Viteza cu care mananci iți poate afecta digestia, dar și stilul de viața, deoarece mancatul pe fuga poate duce la apariția mai multor afecțiuni medicale. Iata de ce este bine sa mancanci incet, lent și sa nu te grabești la masa. Care sunt beneficiile mancatului incet.Mancatul conștient, incet, fara…

Cercetatorii din SUA vor sa creeze o „harta” a creierului uman care ar putea ajuta la tratarea afecțiunilor neurologice

13:20, 16.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Institutul Allen din SUA au inceput procesul de cartografiere a celor 86 de miliarde de neuroni din creierul uman,... The post Cercetatorii din SUA vor sa creeze o „harta” a creierului uman care ar putea ajuta la tratarea afecțiunilor neurologice appeared first on Special…

Descoperire epocala: A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

08:06, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Stralucește cel mai mult in cosmos

12:15, 20.02.2024 - O galaxie alimentata de gaura neagra cu cea mai rapida crestere inregistrata vreodata este cel mai stralucitor obiect cosmic din Universul cunoscut, a constatat un studiu la care au colaborat mai multe echipe de cercetatori, informeaza Xinhua. O echipa condusa de oameni de stiinta de la Universitatea…

ce au demonstrat noile cercetari

09:55, 02.02.2024 - Un studiu recent realizat de cercetatorii de la University College London (UCL) a facut lumina asupra modului in care percepția noastra asupra culorilor se schimba pe masura ce imbatranim. Pe masura ce inaintam in varsta, simțurile gustului, mirosului, auzului și vazului devin mai puțin acute, iar acum…

Roboții care pot ajuta pacienții varstnici, testați cu succes. Prezența lor in spitale este tot mai aproape de realitate

14:20, 31.01.2024 - Roboții Spring, dotați cu inteligența artificiala, au fost supuși unor teste realizate in spitale. Cercetatorii au dorit sa vada daca aceștia sunt capabili sa interacționeze cu pacienții și sa le ințeleaga nevoile, iar rezultatul a fost pozitiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?