Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAI: 17 sesizari de posibile incidente electorale de la deschiderea sectiilor de votare

Publicat:

Duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar sef de politie , a sustinut o declaratie de presa. Potrivit acesteia, 17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne. ldquo;De la deschiderea sectiilor de vot si pana la aceasta ora, la nivel national au fost inregistrate 17 s ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri locale 2024: A fost trasa la sorți LISTA cu presedintii și locțiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din județ

14:30, 22.04.2024 - Alegeri locale 2024: A fost trasa la sorți LISTA cu presedintii și locțiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din județ Alegeri locale 2024: A fost trasa la sorți LISTA cu presedintii și locțiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din județ La data de 22 aprilie, la Tribunalul…

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Romania condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din Moldova, Georgia și Ucraina | Alegeri Rusia 2024

20:21, 16.03.2024 - Alegeri Rusia 2024. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din regiunea transnistreana a Republicii Moldova și in regiuni din Georgia, precum și in teritoriile ocupate din Ucraina.

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.

Coada la internari, la Spitalul Județean. Purtatorul de cuvant: „Nu am primit sesizari”

11:50, 06.02.2024 - Pacienții care vin la spital pentru programare sunt nevoiți sa aștepte in spațiile inguste, improvizate ca recepție. La inceputul saptamanii au intrat in vigoare restricții care decurg din declararea starii de alerta epidemiologica.

Moldova intenționeaza sa impiedice deschiderea secțiilor de votare in Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia

00:15, 02.02.2024 - Președintele Parlamentului și șeful Partidului Acțiune și Solidaritate de guvernamant, Igor Grosu, a spus ca autoritațile republicane ar putea interzice votul pe teritoriul Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Peste 450 de cazuri noi de rujeola inregistrate in ultima saptamana și doua decese, la nivel national. Clujul ramane printre județele cu cele mai multe imbolnaviri.

19:16, 30.01.2024 - In perioada 1 ianuarie 2023 - 28 ianuarie 2024, s-au confirmat 4.205 cazuri de rujeola, inregistrandu-se si sase decese. In ultima saptamana,la nivel national, s-au inregistrat 459 de cazuri noi si doua decese.


Ce parere ai despre aceasta stire?