Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE: Atenţionare de călătorie Grecia - luni şi marţi precipitaţii abundente, furtuni puternice

Publicat:

ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca Serviciul elen de meteorologie a emis o avertizare pentru zilele de luni si marti cu privire la manifestarea unor fenomene extreme - precipitatii abundente, furtuni puternice insotite local de grindina si intensificari insemnate ale vantului. Potrivit atentionarii, frontul depresionar va afecta in cea mai mare parte centrul si nordul Greciei, fenomenele fiind prognozate sa se manifeste mai intens in regiunile Epir, vestul si centrul Macedoniei, Tesalia, insulele…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenționare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia: Se anunța greve care vor da peste cap transportul public

17:55, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor.

Atenționare de calatorie: Vor fi afectați romanii care calatoresc in Grecia

17:35, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor, noteaza news.ro.

MAE a emis o atentionare de calatorie in Grecia: Risc foarte mare de incendii forestiere

20:40, 07.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Elena ca Ministerul elen al Crizelor Climatice și al Protecției Civile a decis ridicarea nivelului de alerta la 4 - risc foarte mare de incendiu.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Portugalia. Cod rosu de vant si valuri inalte

03:06, 23.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Portugalia ca Institutul pentru Mare si Atmosfera (IPMA) a emis un cod rosu de agitatie maritima, in perioada 23 – 24 februarie 2024, pentru Zona Centrala si de Nord a Portugaliei…

Atentionare de calatorie emisa de MAE: Restrictii de circulatie in Bulgaria, din cauza protestelor producatorilor agricoli

13:50, 06.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde, incepand de marti, vor avea loc proteste ale agricultorilor, care vor determina restrictii de circulatie.

Atentionare de calatorie in Portugalia: circulatie rutiera afectata de protestele fermierilor

17:15, 02.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Portugheza ca lucratorii din sectorul agricol vor continua miscarea de protest inceputa in cursul zilei de 1 februarie.

Vreme severa in mai multe state din SUA. MAE a emis atenționare de calatorie

12:40, 02.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, vineri ca Serviciul de Meteorologie (NWS) din Statele Unite a emis o prognoza meteo de vreme severa, valabila pana la data de 4 februarie 2024, in noua state americane.

Atentionare de calatorie in Franta. Sunt posibile blocaje in Paris din cauza protestelor agricultorilor

09:51, 26.01.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca vineri, 26 ianuarie 2024, incepand cu ora 14:00, pana la miezul noptii, cu posibilitatea prelungirii si dupa aceasta data, sunt prevazute blocaje in Paris si zona pariziana.Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?