Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE anunță că un român din Italia a fost confirmat cu noul coronavirus

Publicat:

Ministerul de Externe a anunțat, joi seara, ca un roman rezident in Lombardia, Italia, a fost confirmat cu infecție cu virusul Covid-19. Este primul roman din Italia diagnosticat cu noul virus. Potrivit autoritaților, are simptome ușoare, fiind in auto-izolare la domiciliu.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu taie in carne vie: șeful Guvernului anunța reorganizarea MAE

22:45, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentantilor comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca prin noua reorganizare consulara preconizata la Ministerul de Externe autoritatile de la Bucuresti urmaresc sa se ridice la nivelul asteptarilor romanilor din afara granitelor.

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor sa evite calatoriile in Israel din cauza escaladarii tensiunilor din regiune

17:10, 15.04.2024 - Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor țarii sa se abțina de la calatorii in Israel din cauza amenințarilor la adresa securitații in legatura cu escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, informeaza Rador Radio Romania.

MAE: Un roman se numara printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

11:05, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane, a anuntat miercuri Ministerul roman de Externe.

MAE: Autoritațile italiene au confirmat decesul unui roman

10:20, 10.04.2024 - Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritațile italiene au confirmat decesul unui cetațean roman in urma exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Batalia pentru NATO. „Este timpul ca Europa Centrala sa-l delege pe secretarul general”

23:20, 03.04.2024 - ''Nicio tara membra din Europa Centrala si de Est nu a delegat un secretar general la NATO in intreaga sa istorie, prin urmare ar fi timpul, avand in vedere in special faptul ca principala provocare de securitate vine din aceasta directie'', a declarat miercuri, la Bruxelles, ministrul de externe ungar,…

Ce-a putut sa zica Ucraina despre Papa Francisc

05:55, 12.03.2024 - Tafna Ucrainei continua. Ucraina l-a convocat luni pe trimisul Vaticanului in tara pentru a protesta fata de declaratiile papei Francisc care sambata a indemnat Kievul sa aiba „curajul sa ridice steagul alb si sa negocieze” cu Moscova, transmite AFP. „Visvaldas Kulbokas a fost informat ca Ucraina este…

Moscova acuza ambasadorii occidentali de amestec in afacerile interne - Medvedev cere expuzarea diplomaților

02:05, 06.03.2024 - Ministerul rus de Externe i-a acuzat marti pe ambasadorii occidentali la Moscova ca se amesteca in afacerile interne ale Rusiei si a declarat ca comportamentul lor ridica semne de intrebare cu privire la rostul unor astfel de emisari, relateaza Reuters, citand agentia de presa rusa RIA, noteaza Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?