Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Miu, petrecere exclusivistă pentru ziua de năștere a fiului ei. Cu cine s-a distrat soția lui Tzanca Uraganu / FOTO

Publicat:

A dat uitarii și divorțul, și neințelegerile cu cel care inca ii este soț și a dorit sa demonstreze cine este, de fapt, cel mai important ”barbat” din viața ei. a organizat o petrecere exclusivista pentru ziua de naștere a fiului ei, Adam, petrecere pentru care s-a pregatit temeinic cu mult timp inainte. Iata cine le-a fost alaturi și fiului ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

AVA, petrecere ca-n filme! Artista și-a sarbatorit ziua de naștere intr-un garaj

21:15, 27.02.2024 - Nascuta pe 24 februarie, chiar de Dragobete, AVA a vrut sa aiba parte de o petrecere aniversara de neuitat la implinirea frumoasei varste de 32 de ani, așa ca, artista a petrecut pana dimineața intr-un garaj, special amenajat pentru ea. Devenita celebra sub numele de scena AVA, artista este cunoscuta…

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…

Cine sunt suspecții acuzați ca au omorat cu maceta un barbat la o petrecere exclusivista, plina de vedete, din Dambovița

18:05, 11.02.2024 - Cei trei barbați suspectați ca au injunghiat un alt participant la o petrecere exclusivista intr-un hotel din Dambovița ar face parte dintr-un clan interlop din București. La scurt timp dupa comiterea faptei au fugit.


Ce parere ai despre aceasta stire?