Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„M-am retras! Am ajuns să port mască și atunci când sunt singur!” Felix Rache, afectat de episodul infectării cu Covid

Publicat:

Dupa ce soția sa, , a decis sa publice amanunte legate de infectarea sa cu coronavirus , , președintele PRO , a vorbit și el, tot astazi, despre momentele prin care a trecut. “Acum o luna și jumatate ne-am infectat cu Covid. Nu am fost niște cazuri ușoare. Soția a avut probleme de respirație, eu am, avut pneumonie, iar copilul nostru de trei ani și jumatate a facut febra in spital, in timp ce soția avea probleme de respirație. Febra, peste 40 de grade.” , și-a inceput discursul , intr-o conferința de presa, la un pupitru postat in fața noului sediu…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme de lot in lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai buna echipa din Romania!”

14:40, 22.04.2024 - Imbujorata dupa succesul de sambata, cu FC Voluntari, Politehnica Iași este plina de optimism inaintea duelului cu Universitatea, de la Cluj. Moldovenii au declarat ca merg la victorie pe terenul unei grupari care a pierdut ultimele trei partide oficiale: 1-2 cu Petrolul Ploiești, acasa, in campionat,…

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Raport COVID-19: Constanta, printre judetele cu cele mai multe cazuri in saptamana 11 - 17 martie

08:46, 21.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica INSP a informat ca, in saptamana 11 17 martie, 49,2 dintre cazurile de COVID 19 au fost inregistrate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Timis.In aceasta perioada, au fost inregistrate 451 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 si…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 4 din sezonul 3. Ana Bodea: „Am dansat un an și jumatate cu glezna fracturata”

23:05, 08.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Avertismentul medicilor in cazul infectarii cu malarie. Cum te poți proteja: ”Un pacient cu febra ar trebui...”

14:10, 07.02.2024 - Malaria este una dintre cele mai grave boli infecțioase și cauza decesului fostei soții a lui Alin Tișe. Avand in vedere situația epidemiologica delicata din Romania, medicii au transmis avertismente despre cum te poți proteja. Iata mai multe sfaturi cu privire la simptome.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștefan Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

00:05, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?