Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupta pentru succesiunea Angekei Merkel - Apare un nou candidat puternic

Publicat:

, , si-a anuntat duminica intentia de a candida la postul de cancelar al Germaniei, afirmand ca va rezolva chestiunea in curand si amiabil cu rivalul sau, seful Partidului Crestin-Democrat (CDU), , transmite Reuters, potrivit news.ro.

In ultima perioada au crescut presiunile pentru o decizie rapida, daca Soeder, liderul Crestine, sau liderul CDU, , ar trebui sa candideze din partea aliantei de doua partide, in alegerile din 26 septembrie, pentru succedarea .

”Inainte de ziua de azi am avut o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a testat un nou tanc in timpul unei simulari de lupta

08:30, 14.03.2024 - Testarea „noului tip de tanc de lupta” a avut loc in cadrul unor exerciții militare desfașurate in Coreea de Nord, in timp ce Coreea de Sud și Statele Unite iși incheie exercițiile comune, a relatat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA, noteaza Reuters și AFP, citata de Agerpres.Liderul nord-coreean…

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

Incendiu puternic in Delta Neajlovului! Pompierii se lupta de ore bune cu flacarile / FOTO

21:35, 02.03.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit in Delta Neajlovului! Potrivit primelor informații, pompierii se lupta de ore bune ca flacarile care au cuprins o suprafata de aproximativ 50 de hectare, in localitatea Budeni.

Gura de oxigen pentru Everton - Decizia care o ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:05, 26.02.2024 - Everton a fost sanctionata cu retragerea a 10 puncte pentru incalcarea regulilor Premier League privind profitabilitatea si sustenabilitatea (PSR) in sezonul 2021/2022, dar gruparea din Liverpool a facut apel și depunctarea a fost redusa la 6 puncte, informeaza Reuters.

Primul avion de vinatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor

16:51, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres. Stat membru NATO, Turcia a lansat in 2016 proiectul sau TF-X vizind producerea unui avion…

Apare un nou tratament pentru vindecarea colitei ulceroase. Comisia Europeana a aprobat medicamentul Pfizer

12:11, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat luni un medicament al Pfizer pentru tratarea unei boli inflamatorii a intestinului numita colita ulceroasa, relateaza Reuters, conform news.ro. Aprobarea medicamentului Velsipity vine in urma sustinerii din partea grupului de experti al Agentiei Europene pentru Medicamente,…

Ministrul german al finanțelor spune ca economia Germaniei nu este bolnava, ci ca are nevoie de „o cana buna de cafea”

14:56, 19.01.2024 - Ministrul german al Finantelor, Christian Lindner, a respins vineri ideea ca economia Germaniei ar fi bolnavul Europei si in schimb a comparat-o cu un om obosit care are nevoie de „o cana buna de cafea”, relateaza Reuters și Agerpres.

Coaliția „semafor” a lui Olaf Scholz, salvata in extremis. Liberalii au votat, cu 52%, sa ramana la guvernare

21:30, 01.01.2024 - Membrii Partidului Liberal Democrat (FDP) german au decis luni, 1 ianuarie, prin intermediul unui vot la limita, sa ramana in guvernul de coalitie cu social-democratii (SPD) si Verzii - așa-numita alianța "semafor" -, in pofida tensiunilor crescande si a rezultatelor electorale slabe, scrie Agerpres…


Ce parere ai despre aceasta stire?