Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea fotbalului este în doliu. A murit la doar 54 de ani, în această dimineață. Bărbatul a zburat din mașină, fără nicio șansă de supraviețuire

Publicat:

Lumea fotbalului este de astazi mai saraca. Un fost jucator al echipei și-a pierdut viața intr-un mod infiorator. Barbatul, in varsta de 54 de ani, a fost victima unui accident rutier, produs chiar de el, dupa ce a pierdut control volanului. Cum s-a produs tragedia Accidentul a avut loc in aceasta dimineața, […] The post Lumea fotbalului este in doliu. A murit la doar 54 de ani, in aceasta dimineața. Barbatul a zburat din mașina, fara nicio șansa de supraviețuire appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

O adolescenta a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina in pomii de pe marginea drumului

20:26, 03.03.2024 - O adolescenta de 16 ani a murit, duminica, dupa ce masina in care se afla s-a lovit de mai multi pomi situati pe marginea Drumului Judetean 211 D. Accidentul s-a produs in satul Florica din judetul Braila, scrie News.ro. Un tanar, de 23 de ani, din comuna Rosiori, in timp ce conducea un autoturism pe…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu in lumea fotbalului! Un sportiv indragit a murit la 41 de ani / FOTO

13:01, 29.01.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 41 de ani. Era supranumit „Mator”, asta datorita instinctului pe care il avea atunci cand statea in fața porții.

Doliu in lumea fotbalului: cel mai bun marcator de naționala a murit, la doar 41 de ani

10:40, 29.01.2024 - Retras din activitate de doar doi ani, cel poreclit „Matador” in tara sa natala a murit duminica, la varsta de 41 de ani, din cauza unui stop cardiac, in timp ce juca intr-un meci de veterani la periferia orasului Panama.Federatia panameza de fotbal (FEPAFUT) a anuntat decesul sau in cursul serii de…


Ce parere ai despre aceasta stire?