Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea cinematografiei, în doliu! Actorul Burt Kwout s-a stins din viaţă

Publicat:

, faimosul actor cunoscut pentru rolul lui Cato din seria de filme , a murit marti, la vârsta de 85 de ani, anunta Antena 3.

Actorul s-a nascut pe 18 iulie 1930, în Warrington, Cheshire, , dar pâna la vârsta de 17 ani a locuit la Shanghai. În 1953 a absolvit , din , iar primul rol al lui Cato l-a jucat în 1964.

este valetul chinez , specialist în arte martiale si însarcinat sa-l atace pe inspector în mod regulat, pentru a-l ține…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Medic mort la doar 41 de ani! S-a stins in timp ce conducea, lumea medicala este in doliu

14:35, 12.04.2024 - Un destin frant la o varsta frageda. Moartea subita a unui tanar specialist a șocat lumea medicala din Romania. Ștefan Veliceasa a murit, la doar 41 de ani, in timp ce se aflala volanul mașinii sale, circuland pe o strada din Capitala. Cauza decesului a fost dezvaluita chiar de una dintre pacientele…

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in sportul dambovițean! Reputatul antrenor de atletism Nicolae Guțoiu s-a stins din viața

10:45, 27.03.2024 - Lumea sportului din Dambovița este in doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori de atletism din județ s-a stins din viața. Este vorba de antrenorul emerit, Nicolae Guțoiu, care slujit atletismul pana in ultima clipa a vieții. Acesta era antrenor la secțiile de atletism de al CS Targoviște și CSȘ Targoviște.…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea boxului din Romania! S-a stins din viața primul campion national de dupa Revolutie / FOTO

13:11, 01.02.2024 - Este doliu in lumea boxului din Romania. Primul campion national de box de dupa Revolutie s-a stins din viața. Este vorba despre Sandu Stoian, pugilistul care a caștigat medalie de aur in 1990 la categoria 67 de kg.


Ce parere ai despre aceasta stire?