Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea artei din România e în doliu! O personalitate importantă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Publicat:

Doliu in lumea artei din Romania! O personalitate importanta, pictor, sculptor si grafician, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea artistica din Romania! S-a stins din viața fondatorul grupului 'Voua'

19:40, 22.01.2024 - Lumea artistica din Romania, in doliu! S-a stins din viața unul dintre fondatorii grupului umoristic ”Voua”. Este vorba despre Danuț Caramihai. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de foștii sai colegi.

Lumea artistica din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 75 de ani, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai ultimului secol

19:20, 21.01.2024 - Doliu in lumea artistica! Unul dintre cei mai apreciați sculptori romani s-a stins din viața la varsta de 75 de ani. Este vorba despre Vlad Ciobanu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de Uniunea Artistilor Plastici (UAP) din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?