Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lugojul, sub cod roșu de fenomene meteo periculoase

Publicat:

s-a aflat, luni seara, sub cod roșu de fenomene meteo periculoase, meteorologii anunțand averse torențiale care vor cumula peste 40-50 de litri pe metru patrat, grindina, descarcari electrice frecvente și intensificari de scurta durata ale vantului.

, pompierii au fost solicitați sa intervina dupa ce strada a fost inundata pe o lungime de aproximativ 800 de metri, iar mai multe garaje, subsoluri și chiar opt garsoniere de la parterul unui bloc au fost inundate.

„In contextul avertizarii de Cod Roșu fenomene meteo periculoase, am fost solicitați…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo de fenomene periculoase imediate: rafale de pana la 100 km/h

07:05, 18.03.2024 - Valabil de la: 18-03-2024 ora 6:50 pana la: 18-03-2024 ora 12:00In zona: Județul Caras-Severin, zona de munte de peste 1800 m;Județul Hunedoara, zona de munte de peste 1800 m;Se vor semnala: intensificari ale vantului care vor depași la rafala 90...100 km/h.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 

PROIECT MICROSOFT Se pregatesc primii roboți dotați cu inteligența artificiala pentru a lucra in medii periculoase

18:45, 06.02.2024 - Microsoft și OpenAI se pregatesc sa aduca pe piața roboți A.I. care sa faca și munca fizica. Cele doua companii sunt cu ochii pe startup-ul de robotica „cu aspect umanoid”, Figure AI, in care se pregatesc investiții importante. The post PROIECT MICROSOFT Se pregatesc primii roboți dotați cu inteligența…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Vremea miercuri, 31 ianuarie: fenomene periculoase in cateva zone și temperaturile ridicate in altele. Ce aduce luna februarie

07:50, 31.01.2024 - Pentru 31 ianuarie 2024, meteorologii anunța temperaturi ridicate fața de cele din zilele precedente, potrivit realitatea.net. ANM a emis insa și avertizari Cod galben de fenomene periculoase, valabile miercuri dimineața, in cateva zone.

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.

Fenomene periculoase pe raurile și lacurile din Cluj! Apele Romane avertizeaza: ,,Nu traversați pe poduri de gheața/Nu va aventurați! - FOTO

16:55, 25.01.2024 - Apele Romane Someș-Tisa avertizeaza cu privire la unele fenomene care au loc pe raurile și lacurile din Cluj. Experții recomanda sa nu va aventurați pe apele inghețate, acestea fiind foarte periculoase. In momentul actual, pe cursurile de apa din arealul Someș-Tisa, care cuprinde județele: Cluj,…


Ce parere ai despre aceasta stire?