Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban, despre vânzarea de către Exxon a afacerii din Marea Neagră: Ce putem face noi? Putem să găsim o soluție pentru a împiedica o decizie care să nu ne convină

Publicat:

spune ca în cazul în care nu va putea sa-și vânda participația din proiectul de la la un preț convenabil, ar putea sa ramâna. Șansele nu sunt foarte mari, a adaugat premierul într-un interviu acordat HotNews.ro. Orban a mai spus ca România poate gasi o soluție care sa impidice o decizie care sa nu-i convina.

Declarațiile premierului pe subiectul Exxon

Numai Exxon poate sa decida, nu putem decide noi. Ce putem face noi? Putem sa gasim o soluție sa impiedicam o decizie care sa nu ne convina. Pâna…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport Greenpeace. Legaturi intre IKEA și distrugerea padurilor din Romania

21:25, 10.04.2024 - Organizatia Greenpeace afirma, intr-un raport, ca au fost identificate legaturi ale unui numar de cel putin sapte furnizori IKEA din Romania cu distrugerea padurilor naturale sau a altor arii cu valoare ridicata de conservare. Greenpeace sustine ca a vizitat magazinele IKEA din Europa in perioada septembrie…

UPDATE – Raport Greenpeace – Au fost identificate legaturi ale unui numar de cel putin sapte furnizori IKEA din Romania cu distrugerea padurilor naturale sau a altor arii cu valoare ridicata de conservare / Pozitia companiei

19:55, 10.04.2024 - ”Prin examinarea atenta a intregului lant de aprovizionare, de la locurile de exploatare forestiera pana la depozitele de lemn, inclusiv prin analizarea avizelor de transport cu elemente de geolocalizare si vizitarea instalatiilor de procesare, Greenpeace CEE a descoperit distrugerea sistematica a padurilor…

Bușoi: Prin exploatarea gazelor din Marea Neagra, Romania contribuie la securitatea energetica a Europei și competitivitatea industriei europene

12:06, 04.04.2024 - Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra reprezinta o baza importanta pentru securitatea aprovizionarii cu energie in regiune. Prin valorificarea resurselor de gaz natural din Marea Neagra, Europa face pași importanți in reducerea dependenței de importurile de energie și in asigurarea independenței…

Profit uriaș la bursa pentru compania care urma sa exploateze aurul de la Roșia Montana. Peste 300 de milioane de dolari dupa declarațiile Guvernului. Analist economic: „Putem specula ca a fost o ințelegere subterana”

18:05, 07.03.2024 - Declarațiile publice ce au avut loc in Romania, de la inceputul lunii februarie, pe tema despagubirilor ce ar urma sa fie platite pentru proiectul minier eșuat de la Roșia Montana, au avut o influența directa mai mult decat pozitiva asupra evoluției bursiere a companiei Gabriel Resources. Controversele…

Proiect initiat de Guvern privind energia eoliana offshore, adoptat de Senat

19:15, 04.03.2024 - Plenul Senatului a adoptat, cu 87 de voturi "pentru", 13 "impotriva" si doua abtineri, un proiect initiat de Guvern ce are ca obiect de reglementare stabilirea cadrului legal pentru dezvoltarea investitiilor in domeniul energiei eoliene offshore din Marea Neagra. Potrivit initiatorului, prin promovarea…

Ciuca: PNL are o reprezentare in Guvern de 45% femei

17:41, 27.02.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a declarat marti ca partidele politice pot sa faca o coalitie pentru egalitatea de gen in Romania, mentionand ca liberalii au, in prezent, o reprezentare in Guvern de 45% femei, respectiv "patru din noua functii publice sunt ocupate de doamne", conform…

Greenpeace a inceput razboiul cu OMV Petrom și Romgaz pentru Marea Neagra

11:46, 07.02.2024 - Greenpeace acuza autoritațile și companiile OMV Petrom și Romgaz de nereguli in procesul de aprobare a proiectului Neptun Deep. Greenpeace a inițiat o acțiune in justiție impotriva autoritaților și a companiilor OMV Petrom și Romgaz, susținand ca procesul de aprobare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ)…

Romania mananca din Ucraina! Am „reusit” chiar sa depasim gigantii China si Turcia

12:00, 02.02.2024 - Exporturile de cereale sunt o sursa de tensiuni intre Kiev si tarile vecine membre UE, in conditiile in care Bulgaria, Polonia, Ungaria, Romania si Slovacia au devenit rute alternative de tranzit pentru cerealele ucrainene, in ideea de a contracara diminuarea exporturilor prin porturile ucrainene de…


Ce parere ai despre aceasta stire?