Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban, despre cum ar trebui făcute controalele: "Iisus nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea lui"

Publicat:

"Personal nu sunt adeptul...pana la penalizare, e o lege a preventiei care este in vigoare si pe care multi nu o respecta. Eu sunt adeptul ca rolul unui control si asta pleaca si din Biblie, Iisus nu vrea moartea pacatosului, ci indreptarea lui. La fel si in controlul pe care il efectueaza o institutie a statului, rolul trebuie sa fie in primul rand un rol de indrumare, incerci sa-l indrepti, ii dai un plan de conformare si numai daca nu il respecta intr-adevar il penalizezi pentru ca o face din rea-vointa”, a zis , conform Stiripesurse.

: "Sunt ingrijorat. S-a…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Moartea a 20 de pacienti la Spitalul „Sf. Pantelimon”, anchetata dupa acuzatiile facute de un asistent medical

16:50, 12.04.2024 - Comisia de ancheta care verifica acuzatiile grave privind moartea a 20 de pacienti, in decurs de patru zile, la Sectia ATI a Spitalului „Sfantul Pantelimon” din capitala, isi va face publice concluziile la mijlocul saptamanii viitoare. Potrivit informatiilor provenite de la un asistent medical, decesele…

Amenzi aplicate de DSP Sibiu, in urma controalelor facute dupa moartea unei paciente

16:40, 12.04.2024 - DSP Sibiu a amendat Serviciul de Ambulanța și Spitalul Clinic Județean de Urgența Sibiu pentru neconformitați legate de intocmirea unor documente medicale, in urma unor controale declanșate dupa ce o femeie e 32 de ani a murit la cateva zile dupa ce a nas

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Economistul-șef BNR, Valentin Lazea, afirmații șocante despre reincarnare și religiile orientale: „E clar și de ce a murit copilul X și de ce e schinguita femeia aia”

22:45, 26.03.2024 - In cadrul podcastului „Vast and curious" de pe YouTube, economistul-șef al BNR a afirmat ca invațatura despre reincarnare ar fi fost „ștearsa" din Biblie la Sinodul de la Niceea din 325.Totodata, el a indemnat lumea sa faca „un pas lateral" fața de religia creștina și „sa mergem spre un ințeles mai…

(audio) „Ilan Șor personal iți va pune pe card”. Inregistrari din dosarul finanțarii ilegale, facute publice

14:21, 07.03.2024 - Oamenii legii au facut publice mai multe inregistrari audio din dosarul finanțarii ilegale a acțiunilor de protest din Republica Moldova. In discuții apare, de mai multe ori, numele lui Ilan Șor, dar și cel al Marinei Tauber.

VIDEO. Ucraina cere noi sancțiuni impotriva Rusiei

18:30, 20.02.2024 - Premierul ucrainean, Denys Shmyhal, a indemnat marți, 20 februarie, Uniunea Europeana și Japonia sa impuna noi sancțiuni economice Rusiei dupa moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnii. Comentariile au fost facute dupa ce națiunile UE, precum Germania, Lituania și Suedia, au solicitat noi sancțiuni…

Von der Leyen și Sunak, discuții despre moartea lui Navalnii, Ucraina, Gaza și Marea Roșie

22:25, 18.02.2024 - Premierul britanic, Rishi Sunak, și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au discutat duminica despre Ucraina, Gaza, Marea Roșie și moartea lui Alexei Navalnii, a declarat un purtator de cuvant al Downing Street.

Profesor care a postat inregistrari in direct facute de elevi in timpul orelor: „M-au amenințat cu moartea, cu procese“

09:55, 05.02.2024 - Un profesor care a postat pe Colegiul Cadrelor Didactice live-urile facute de elevi in timpul orelor, pentru a trage un semnal de alarma parinților, susține ca a fost „amenințat cu moartea și cu procese”.


Ce parere ai despre aceasta stire?