Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban anunță lupta împotriva clanurilor de interlopi: „Fără milă!'”

Publicat:

a declarat joi, la Petrosani, ca impotriva clanurilor de interlopi care incalca legile trebuie dusa o batalie continua si "fara mila", mentionand ca orice activitate cu caracter infractional trebuie sanctionata de catre oamenii legii, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Vanghelie intra in cursa pentru Primaria Sectorului 5. Lupta impotriva fiului lui Piedone

13:55, 24.03.2024 - Marian Vanghelie vrea sa revina in administrația locala și candideaza pentru postul de primar al Sectorului 5 ca independent. Marian Vanghelie este convins ca are "un culoar bun" intrucat Cristian Popescu Piedone, cel care este acum primar al Sectorului 5, și-a anunțat candidatura la Primaria Capitalei,…

VIDEO Societatea Romana de Sindrom Lynch impulsioneaza inovația in lupta impotriva cancerului

21:10, 20.03.2024 - Intr-o inițiativa fara precedent in Romania, Societatea Romana de Sindrom Lynch iși propune sa revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios de obiective menite sa imbunatațeasca diagnosticul, screeningul și tratamentul pentru pacienții afectați…

Ucraina pregatește un val de roboți impotriva invadatorilor ruși

18:45, 14.03.2024 - Armata ucraineana se pregatește sa introduca in lupta un val de roboți militari tereștri pentru a depași dificultațile de a atrage noi recruți, relateaza Forbes intr-o prezentare a noilor tehnologii care urmeaza sa apara pe campul de lupta din țara vecina.

Avertisment ingrijorator venit de la Pentagon: „Daca Ucraina pierde, NATO va lupta impotriva Rusiei”

13:20, 01.03.2024 - Seful Pentagonului, Lloyd Austin, este de parere ca, daca Ucraina pierde razboiul de amploare cu Rusia, aceasta din urma se va afla in situatia in care ar putea ajunge sa lupte cu intreaga Alianta Nord-Atlantica.

(video) Iulia Navalnaia anunța ca va continua lupta lui Alexei pentru o Rusie libera: „Putin mi-a ucis soțul!/ Nu mi-e frica”

14:25, 19.02.2024 - Iulia Navalnaia a postat o declarație video in care spune ca va continua munca soțului sau și ii invita pe toți cei care l-au susținut pe Alexei Navalnii sa i se alature. „Nu mi-e frica”, spune Iulia, in mesajul ei”, transmite digi24.ro.

SUA anunța sancțiuni impotriva houthis yemeniți

02:15, 19.02.2024 - Departamentul de Stat al SUA a declarat ca aceasta țara ii declara grup terorist pe Houthis din Yemen, susținuți de Iran, ceea ce va fi insoțit de sancțiuni corespunzatoare. Acest lucru se precizeaza intr-o declarație a Departamentului de Stat, scrie "Adevarul european". Restricțiile viitoare in legatura…

Neofasciștii care raspandesc propaganda Kremlinului in timp ce Putin susține ca lupta impotriva „nazismului”

16:56, 15.02.2024 - Trei figuri-cheie ale subculturii extremei drepte italiene au participat la un eveniment organizat de Ambasada Federației Ruse la Roma. La urma urmei, legaturile stranse dintre emisarii Kremlinului și nostalgicii Italiei fasciste nu reprezinta o noutate.

Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea impotriva cancerului

16:00, 08.02.2024 - Intr-o alocuțiune publica sincera, pe 7 februarie, Prințul William recunoaște lupta regelui Charles al III-lea impotriva cancerului. Prințul de Wales și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul copleșitor pe care familia sa l-a primit in aceasta perioada dificila, subliniind semnificația urarilor de…


Ce parere ai despre aceasta stire?