Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ludovic Orban a anunțat că demisionează de la șefia Camerei Deputaților. "Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!"

Publicat:

Imediat dupa anunțarea rezultatelor votului pentru șefia PNL, a anunțat ca demisioneaza din funcția de președinte al Camerei Deputaților. El a transmis și un mesaj președintelui .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Alfred Simonis și-a anunțat candidatura la șefia Consiliului Județean Timiș

13:55, 08.04.2024 - Presedintele PSD Timis si presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, si-a anuntat, luni, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis si a facut apel la contracandidatii sai sa duca o campanie electorala bazata pe proiecte si nu pe atacuri.

Ungaria nu va susține candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Peter Szijjarto: „Acum este momentul ca un stat membru din Europa Centrala sa dea secretarul general”.

08:35, 04.04.2024 - Ungaria ar putea fi de acord cu susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la șefia NATO, in condițiile in care niciun stat membru din Europa Centrala sau de Est nu a dat pana in prezent secretarul general.

Iohannis, repus in carți pentru șefia NATO? Ce semnal da presa germana

09:00, 22.03.2024 - In țara natala, steaua presedintelui de etnie germana Klaus Iohannis si-a pierdut cam mult din fosta ei stralucire inainte de incheierea celui de-al doilea mandat. Insa cu toate ca indicele lui de popularitate, foarte mare odinioara, a scazut puternic dupa aproape 10 ani, iar majoritatea concetatenilor…

Siegfried Muresan, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „La momentul de fata este singurul candidat oficial intrat in cursa”

22:40, 20.03.2024 - Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat miercuri, la Prima News, ca in acest moment președintele Romaniei, Klaus Iohannis, este singurul candidat oficial intrat in cursa pentru functia de secretar general al NATO, relateaza News.ro. „Cred ca acest demers este unul serios, este unul credibil,…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Iohannis, dupa victoria Romaniei in procesul Roșia Montana: „Dupa ani de contestari și dezbateri, suntem astazi la momentul adevarului”

10:10, 09.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a salutat, sambata, „reușita Romaniei in procesul privind Roșia Montana” și „a felicitat echipele de specialiști implicate cu profesionalism in susținerea cauzei noastre, in cadrul procesului de arbitraj internațional de la ICSID”.

Sondaj – Alegeri europarlamentare: PSD ar obtine 31% din voturi, PNL – 20%, AUR – 19%

08:40, 26.01.2024 - PSD ar obtine 31% dintre voturi daca duminica ar avea loc alegeri europarlamentare, PNL – 20%, AUR – 19%, USR – 13%, SOS Romania (partidul Dianei Sosoaca) – 8%, iar UDMR – 5%, releva un sondaj realizat de Avangarde, informeaza AGERPRES . Cercetarea, realizata la comanda PSD, in perioada 8 – 22 ianuarie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?