Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură pentru producătorii anticorpilor monoclonali - Avertismentul EMA despre tratamentul coronavirus

Publicat:

Tratamentele pe baza de anticorpi monoclonali s-au dovedit ineficiente in fata noilor variante dominante ale SARS-CoV-2, a avertizat vineri Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), potrivit AFP, noteaza agerpres.ro.Numeroasele tratamente pe baza de anticorpi monoclonali, administrate in spitale pe cale injectabila sau prin perfuzii si care tintesc proteina spike a virusului SARS-CoV-2, au contribuit la gestionarea celor mai severe perioade ale pandemiei.Insa, potrivit EMA, acestea ''nu mai par la fel de eficiente in fata noilor variante'' ale virusului.Testele de laborator au demonstrat ca…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O substanța cancerigena, descoperita in unele produsele impotriva acneei ale unor firme de cosmetice de top. Cine a dat alarma

14:11, 07.03.2024 - Valisure a depus, de asemenea, o petitie la Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) din Statele Unite, solicitand autoritatii de reglementare sa recheme produsele, sa efectueze o ancheta si sa revizuiasca directivele din industrie, a declarat miercuri laboratorul cu sediul in New Haven, Connecticut,…

Ciolacu, despre Republica Moldova si Ucraina: Trebuie sa le ajutam sa devina sustenabile economic

17:51, 27.02.2024 - "Uitati-va la dinamica razboiului din Ucraina si a interesului din ce in ce mai crescand a Federatiei Ruse macar politic sa gestioneze Transnistria si sunt ferm convins ca stiti la fel de bine ca si mine ce va urma. Avem o obligatie morala fata de romanii nostri din Republica Moldova si va trebui cumva…

Ciolacu, despre Republica Moldova si Ucraina: Trebuie sa le ajutam sa devina sustenabile economic

11:36, 27.02.2024 - "Uitati-va la dinamica razboiului din Ucraina si a interesului din ce in ce mai crescand a Federatiei Ruse macar politic sa gestioneze Transnistria si sunt ferm convins ca stiti la fel de bine ca si mine ce va urma. Avem o obligatie morala fata de romanii nostri din Republica Moldova si va trebui cumva…

Medicament contra colitei ulcerative, aprobat de Comisia Europeana

23:15, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat un medicament al companiei Pfizer destinat tratamentului pacienților diagnosticați cu colita ulcerativa. Este vorba despre medicamentul Velsipity,  susținut inca din decembrie de experții Agenției Europene a Medicamentului. Noua molecula poate fi folosita in cazul pacienților…

Iranul continua sa imbogațeasca uraniul și se apropie de nivelul necesar pentru bombele atomice, anunța șeful AIE

22:55, 19.02.2024 - Directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a afirmat luni, 19 februarie, ca Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, informeaza Agerpres…

Principalele reacții dupa moartea lui Alexei Navalnii. Ce a spus președintele PNL, Nicolae Ciuca

18:45, 16.02.2024 - Opozantul rus Aleksei Navalnii, inamicul numarul unu al lui Vladimir Putin, a murit vineri intr-o inchisoare in Arctica, unde iși ispasea pedeapsa de 19 ani de inchisoare primita pentru ”extremism”. Moartea sa a scandalizat intreaga lume, iar reacțiile nu s-au lasat așteptate prea mult timp. Așadar,…

Petarde, fum și incendii la Bruxelles, unde protesteaza fermierii

15:30, 01.02.2024 - Incendii, fum, sunete de petarde, tractoare si forte ale politiei - așa a aratat astazi centrul capitalei belgiene, aflate sub asediul fermierilor. Principalele artere din Bruxelles, inima Uniunii Europene, au fost blocate de aproximativ 1.000 de tractoare, potrivit unei estimari a politiei. Fermierii…

Germania, in recesiune. Cum va fi Europa afectata?

21:55, 15.01.2024 - Produsul Intern Brut (PIB) al primei economii europene s-a contractat cu 0,3%, in 2023, dupa ce a inregistrat o crestere de 1,9% in 2022, potrivit datelor corectate cu variabilele pretului, dezvaluite luni de Oficiul national german de statistica Destatis. din cauza costului energiei, dobanzilor mari…


Ce parere ai despre aceasta stire?