Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amenintari de atentate: Urmand exemplul dat de SUA, Franta, Marea Britanie si Germania isi inchid temporar ambasadele

Publicat:

Franta a anuntat sambata ca in contextul informatiilor privind posibile amenintari teroriste isi inchide ambasada de la Sanaa, in Yemen, duminica si luni, dupa Germania si Marea Britanie, care au anuntat mai devreme masuri similare, informeaza Agerpres citand AFP.

"In cadrul evaluarii noastre permanente (a riscurilor - n.red.), avem informatii privind amenintari suficient de serioase pentru a decide inchiderea ambasadei duminica si luni", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Ministerului de Externe francez.

Mai devreme, Marea Britanie a anuntat ca isi va inchide…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Reacție vehementa a Chinei la ancheta Comisiei Europene din Romania: 'Arata o tendința de protecționism in UE!'

13:20, 10.04.2024 - China si-a exprimat ingrijorarea fata de ceea ce a numit masurile discriminatorii luate de Uniunea Europeana contra firmelor sale, dupa ce Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, destinate unor parcuri eoliene…

UE vrea ca profiturile obținute din activele inghețate ale Rusiei sa fie folosite pentru a ajuta armata ucraineana

16:36, 28.02.2024 - Uniunea Europeana ar trebui sa ia in considerare utilizarea profiturilor obtinute din activele rusesti inghetate pentru a cumpara provizii militare pentru Ucraina, a declarat miercuri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Reuters.

Netanyahu insista cu asaltul asupra orașului Rafah, promițand „o acțiune puternica”, in ciuda apelurilor globale la reținere. „Acum numaram zilele pana cand Israelul va trimite tancurile”

22:30, 14.02.2024 - Israelul va continua ofensiva impotriva Hamas și in orașul Rafah, ultimul refugiu pentru palestinienii stramutați in sudul Fașiei Gaza, dupa ce le va permite civililor sa paraseasca zona, a declarat miercuri, 14 februarie, premierul Benjamin Netanyahu, potrivit Reuters.Liderul israelian, care se afla…

Rusia, despre intenția SUA și UE de a confisca active rusești: „Vom fi foarte duri daca ne «furați» bunurile”

11:40, 13.02.2024 - Moscova a avertizat, marți, Occidentul, prin vocea purtatoarei de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, ca va fi foarte dura daca Statele Unite și Uniunea Europeana vor confisca active rusești in valoare de sute de miliarde de dolari, relateaza Reuters, care citeaza presa rusa.Tranzacțiile…

Iranul neaga orice implicare in atacul din drona care a ucis trei soldați americani de la o baza din nordul Iordaniei

10:45, 29.01.2024 - SUA au pus atacul pe seama „gruparilor militante radicale susținute de Iran”, dar regimul de la Teheran a transmis ca nu are nicio implicare in atacul cu drona care a lovit o baza militara americana situata la granița dintre Iordania și Siria, relateaza BBC.„Aceste afirmații (nr. ale SUA) sunt facute…


Ce parere ai despre aceasta stire?