Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loteria Vaccinării, a patra extragere săptămânală. Câștigătorii vor fi anunțați azi

Publicat:

Loteria de Vaccinare a ajuns la a patra extragere, care are loc duminica, 24 octombrie 2021. Caștigatorii vor primi 80 de premii a cate 10.000 de lei, iar premiul cel mare este in valoare de 100.000 de lei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Ovidius din Constanta: Cine sunt castigatorii celei de-a IV-a editii a concursului de discursuri publice Puterea Cuvintelor? (FOTO)

14:55, 27.03.2024 - Castigatorii celei de a IV a editii a concursului de discursuri publice "Puterea Cuvintelor"Facultatea de Istorie si Stiinte Politice FISP din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC a organizat luni, 25 martie 2024, cea de a IV a editie a concursului de discursuri publice "Puterea Cuvintelor",…

Chicu: Modul in care este organizata licitația de la Aeroport este un exemplu clasic de corupție

15:50, 12.03.2024 - Modul in care este organizata licitația de la Aeroportul Internațional Chișinau (AIC), pentru darea in locațiune a spațiilor comerciale controlate anterior de Ilan Șor, este un exemplu clasic de corupție. Este opinia fostului premier Ion Chicu, in prezent președinte al Partidului Dezvoltarii și Consolidarii…

Inainte de Oscaruri, am aflat care a fost cel mai prost film de anul trecut / Cine sunt „caștigatorii” premiilor „Zmeura de Aur”

14:11, 09.03.2024 - Un film de groaza bazat pe indragitul personaj pentru copii „Winnie the Pooh" a luat sambata „Zmeura de aur”, un premiu acordat tradițional inainte de Oscaruri pentru cele mai proaste performanțe de la Hollywood, transmite Reuters.

Festivalul Internațional Film O'Clock aduce in prim plan o selecție indrazneața de filme contemporane și clasice pentru cea de-a patra ediție

19:45, 23.02.2024 - Film O'Clock promite și in 2024 o noua experiența cinematografica memorabila, oferind publicului oportunitatea de a se bucura de o varietate de filme contemporane și clasice, precum și de evenimente culturale conexe.

Au fost anunțați caștigatorii premiilor Academiei Britanice de Film și Televiziune (BAFTA)

23:05, 18.02.2024 - Premiile BAFTA pot fi atribuite creatiilor cinematografice indiferent de nationalitatea regizorilor, actorilor sau producatorilor, cu conditia sa fi fost difuzate in Marea Britanie in anul precedent. Exista insa categorii special dedicate creatiilor britanice.

Au fost anuntati castigatorii primei editii Best of Sepsi

17:05, 11.02.2024 - Gala de decernare a premiilor a avut loc sambata seara la Sfantu Gheorghe. Amanata din cauza masurilor de austeritate impuse de Guvern pe finalul anului trecut, Gala primei editii Best of Sepsi a avut loc sambata seara la Teatrul „Tamasi Aron" din Sfantu Gheorghe. Intr-un cadru festiv si in fata a aproape…

Constanta: Cine sunt castigatorii concursului 10 cu Felicitari pentru colectarea separata organizat de Polaris (GALERIE FOTO)

14:25, 08.02.2024 - Elevii clasei a I a B, de la Scoala Gimnaziala Nr. 8 Constanta, au castigat o excursie la Destiny Park la finalul concursului ldquo;10 cu Felicitari pentru colectarea separata", organizat de Polaris in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta. "Suntem incantati sa va dezvaluim ca elevii clasei…

Blinken merge din nou in Orientul Mijlociu. Este a patra calatorie in regiune de la inceputul razboiului Israel-Hamas

19:40, 31.01.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va reveni in curand in Orientul Mijlociu, intr-un moment in care mediatorii incearca sa ajunga la o noua incetare a focului intre Israel si Hamas, informeaza miercuri AFP, citand un responsabil american, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?