Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Groza, surpriza serii la Te cunosc de undeva! Artista este invitatul special în gala Piese de top

Publicat:

Cu doar cateva saptamani inainte de marea finala a celui de-al saisprezecelea sezon, batalia pentru primele locuri in clasamentul transformarilor devine din ce in ce mai serioasa la Te cunosc de undeva!, iar provocarile Ruletei, pe masura. Pentru sambata aceasta, tema stabilita – Piese de top, ii va pune pe multi in dificultate. Jurata X Factor si , Loredana, va deschide seara de gala, alaturi de invitatul ei, finalisul X Factor, , cu un super recital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, show pe scena emisiunii. Cei doi s-au transformat in Jerry Lee Lewis / VIDEO

23:00, 24.02.2024 - Cea de-a doua ediție de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Romica Țociu și Paula Chirila. Cei doi au fost nevoiți sa intre in pielea lui Jerry Lee Lewis. De la coregrafie pana la textul piesei, concurenții au avut ceva probleme la repetiții, dar nu și pe scena.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții de senzație in a doua gala. Ce ținute au purtat

20:05, 24.02.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au purtat ținute demne de o gala atat de speciala ca cea din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Jurata și prezentatoarea au atras, cu sigurața, toate privirile celor din platou, dar și admirația telespectatorilor.

Poetul Arthur Suciu invitatul special al Serii de Poezie 5 organizata de Casa de Poezie Light of ink

14:10, 20.02.2024 - Casa de Poezie Light of ink & Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub, in parteneriat cu Editura Tracus Arte, va invita vineri, 23 februarie 2024, incepand cu ora 18.30, la Seara de Poezie 5 (serile 2024), organizata in Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub (Mun. Suceava, Strada Bistriței 8, Cartier Obcini).…

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Cine sunt concurenții care au caștigat prima ediție a sezonului cu numarul 20: "Incepe adevarata competiție..." / VIDEO

00:35, 18.02.2024 - Prima ediție a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva! a ajuns la final, iar Alina Pușcaș și Pepe au anunțat caștigatorii. Iata cine a obținut cel mai mare punctaj in show-ul din aceasta seara.

Ilona si Ristei, transformare de senzatie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special aceasta la subrat!”

14:16, 15.02.2024 - Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce in fata telespectatorilor concurenti care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai putin de 2563 de transformari.

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?