Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Groza le dă replica celor care o critică pentru aparițiile ei îndrăznețe. Cum se purta vedeta la 22 de ani

Publicat:

Renumita artista a primit un val de critici din partea fanilor, pentru ca s-a afișat intr-o ținuta provocatoare. Cu cateva zile in urma, și-a facut simțita prezența in emisiunea matinala „Neatza cu Razvan și Dani”, unde a purtat o rochie cu un decolteu generos. Vedeta a fost sancționata și de catre CNA pentru […] The post le da replica celor care o critica pentru aparițiile ei indraznețe. Cum se purta vedeta la 22 de ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon: „Ieri a nins....”. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla

08:40, 10.01.2024 - Ramona Olaru a obișnuit pe toata lumea cu glumele pe care le spune la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma de sezon. Vedeta a reușit sa-i amuze pe colegii sai de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?