Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora, pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu artista! / FOTO

Publicat:

Lora a ajuns pe mainile medicilor! Frumoasa cantareața le-a impartașit fanilor de pe rețelele de socializare cateva imagini din interiorul clinicii, explicandu-le și motivul pentru care a apelat la doctor. Iata ce sa intamplat cu artista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat cu mainile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

15:55, 27.03.2024 - Deși apariția Ducesei de Wales a generat simpatie, mai ales pe fondul recentelor dezvaluiri, nu puțini au fost ce care s-au intrebat ce s-a intamplat cu mainile lui Kate Middleton. Deși ar putea parea detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales, acest lucru s-a mai intamplat și cu alte…

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Florin Vasilica a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. Artistul urmeaza sa fie operat. Cu ce probleme se confrunta: „Sper ca ne vom revedea curand”

09:25, 05.03.2024 - Florin Vasilica nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce in ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sanatate. Artistul a anunțat ca astazi urmeaza sa fie supus unei operații, de aceasta data fiind vorba de un hematom cerebral, dupa cum a declarat chiar el intr-un mesaj postat pe Facebook.

Bataie intre doi polițiști! Unul dintre agenți a ajuns pe mainile medicilor, dupa o sicanare in trafic, in Slatina

16:15, 28.01.2024 - Intr-un incident neobișnuit, dar extrem de grav, doi polițiști au fost implicați intr-o altercație violenta in municipiul Slatina. Conform informațiilor preliminare, conflictul a izbucnit in urma unei dispute in trafic, iar unul dintre agenți a suferit rani grave, necesitand intervenția echipajelor…

Cine este Adrian, tanarul care a fost omorat de cel mai bun prieten, in Slobozia. Barbatul a fost injunghiat in plina strada / FOTO

15:50, 26.01.2024 - Cine este Adrian, tanarul care a fost omorat cu sange rece de cel pe care il credea cel mai bun prieten al sau. Totul s-a intamplat in Slobozia. Barbatul a fost injunghiat in plina strada. Cum s-a intamplat totul.

Familia regala britanica, pe mainile medicilor: Regele Charles al III-lea s-a internat intr-un spital privat

14:00, 26.01.2024 - Regele Charles al III-lea (75 de ani) a fost internat vineri intr-un spital londonez unde va suporta "o interventie corectoare" la prostata, a precizat tabloidul The Sun, citat de Reuters, conform Agerpres.Suveranul britanic a sosit la spitalul privat London Clinic, unde nora sa Kate, printesa de…

Vladimir Draghia a ajuns pe mainile medicilor. Problemele de sanatate cu care s-a confruntat actorul: „Am avut emoții”

09:05, 24.01.2024 - Vladimir Draghia a postat, de curand, o imagine de cand se afla in spital, dand de ințeles ca ultimele zile au fost mai stresante, dupa ce a fost supus unei intervenții. Cu ce probleme se confrunta și cum se simte in prezent.

Cuvinte cheie:

intamplat mainile medicilor

Ce parere ai despre aceasta stire?