Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a anunțat că are probleme de sănătate. Ce i se întâmplă cântăreței: „Din motive medicale nu mai pot susține concertele”

Publicat:

Lora iși sarbatorește maine ziua ne naștere, dar implinirea varstei de 40 de ani o va gasi cu probleme de sanatate. Cantareața și-a anunțat fanii ca a anulat concertele din acest weekend „din motive medicale”. Iata ce tratament urmeaza artista!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zborurile medicale ale Asociației Blondie, șansa la viața pentru 700 de copii cu probleme grave

17:10, 15.04.2024 - Asociația Blondie a marcat, marți, 200 de zboruri medicale, prin care peste 700 de copii romani au fost transportați la clinici din strainatate, pentru a putea primi un tratament corespunzator.   Cei mai mulți dintre copiii transportați cu sprijinul Asociației Blondie, aproximativ 80%, au fost mai mici…

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Jackie Chan susține ca nu are probleme de sanatate: aspectul imbatranit este pentru un film

12:40, 09.04.2024 - Celebrul actor Jackie Chan susține ca nu are probleme de sanatate. El a implinit 70 de ani și cu aceasta ocazie a publicat mai multe fotografii cu el. Aspectul imbatranit de la inceputul anului a fost pentru un film, le-a explicat actorul fanilor sai, potrivit mediafax.

Deputatul Liviu Ioan Balint: -La mulți ani tuturor cadrelor medicale!

14:05, 07.04.2024 - Deputatul Liviu Ioan Balint Secretarul Comisiei de Sanatate și Familie din Camera Deputaților ureaza La mulți ani tuturor cadrelor medicale! Acest articol Deputatul Liviu Ioan Balint: -La mulți ani tuturor cadrelor medicale! a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Verdict in cazul lui Siyabonga Ngezana. Ce se intampla cu stoperul sud-african

08:10, 25.02.2024 - Fundașul celor de la FCSB a avut probleme de sanatate și a parasit prematur antrenamentul de joi. Vineri s-a pregatit separat. FCSB o intalnește duminica seara, de la 20:00, pe FC Botoșani, iar in zilele dinaintea partidei a planat incertitudinea asupra folosirii lui Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta fiul Elenei Gheorghe. Artista a dezvaluit ce se intampla cu baiatul ei: "Dupa 3 zile de febra..." / FOTO

20:40, 21.01.2024 - Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, se confrunta cu cateva probleme de sanatate. Chiar artista a fost cea care, prin intermediul rețelelor de socializare, a dezvaluit ce se intampla cu baiatul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?