Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locuitorii din Dolj sunt disperați, după ce au rămas fără apă potabilă: „Ne-au murit copii infectaţi. Suntem în secolul în care suntem şi noi tot în era primitivă trăim”

Publicat:

Zeci de mii de oameni din Dolj au ramas fara apa potabila, dupa ce in apa care se distribuie in 51 de localitați doljene s-au gasit nitrați, nitriți, amoniu, E-coli și clor rezidual. Oamenii sunt au ajuns la capatul rabdarii, in special acum cand vremea este caniculara, au nevoie de apa. Zeci de mii de […] The post Locuitorii din Dolj sunt disperați, dupa ce au ramas fara apa potabila: „Ne-au murit copii infectati. Suntem in secolul in care suntem si noi tot in era primitiva traim” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

VIDEO: Incendiile de vegetație din Havarna au bagat localnicii in sperieți. „Suntem aici in frica și panica, traim clipe de groaza, suntem disperați”

15:10, 28.03.2024 - VIDEO: Incendiile de vegetație din Havarna au bagat localnicii in sperieți. „Suntem aici in frica și panica, traim clipe de groaza, suntem disperați” Locuitorii comunei Havarna asista neputincioși de doua zile la flacari cat casa pe campurile din apropierea gospodariilor și iși striga ingrijorarea pe…

O comuna intreaga din Mehedinți, fara apa potabila. Oamenii sunt disperați: "Miroase a mortaciune. Nu poți trai, ce sa mai"

07:50, 14.03.2024 - Oamenii din comuna Vladaia spun ca risca se imbolnaveasca din cauza apei de la robinet, așa ca acum o folosesc doar in scop menajer și prefera sa mearga la fantanile din sat sa care apa cu bidoanele. Cel mai greu este pentru batrani sau cei cu probleme de sanatate."Nu beau ca e cu clor. Vine matase…

Cine sunt Gica și Relu, frații care au murit la o stana din Bistrița-Nasaud. Au lasat in urma patru copii: „Sa fie pastori la mielușeii din Rai” / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Cine sunt Gica și Relu, cei doi frați care au fost descoperiți morți la o stana din Bistrița-Nasaud. Tinerii au lasat in urma patru copii. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit

20:20, 14.02.2024 - Una dintre cele doua fetite din comuna ieseana Lungani care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica a murit, miercuri, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, unde fusese adusa in stare critica.

AVARIE la conducta de alimentare cu apa potabila din Alba Iulia: Doua strazi din municipiu, fara apa joi

10:45, 01.02.2024 - AVARIE la conducta de alimentare cu apa potabila din Alba Iulia: Doua strazi din municipiu, fara apa joi AVARIE la conducta de alimentare cu apa potabila din Alba Iulia: Doua strazi din municipiu, fara apa joi Locuitorii de pe doua strazi din Alba Iulia au ramas joi, 1 februarie, fara apa potabila,…


Ce parere ai despre aceasta stire?