Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu, prima apariție alături de băiețelul lui, la Acces Direct. Ce petrecere fastuasă i-a organizat micuțului: „Sunt bonă”

Publicat:

și-a scos, in sfarșit, baiețelul in lume! Prezentatorul de la ”Prețul cel bun” a aparut pentru prima data alaturi de micuțul , la . Pana acum, micuțul a putut fi vazut doar in cateva imagini pe Instagram, iar atunci a aparut doar pentru cateva secunde, cu spatele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Giulia Anghelescu il sarbatorește pe fiul sau, Mika! Ce petrecere aniversara i-a organizat artista micuțului: „Te iubesc infinit” / FOTO

21:10, 18.04.2024 - Este sarbatoare mare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu. Cel doi il sarbatoresc pe fiul lor, Eduard Mikael și i-au organizat o petrecere pe cinste, la un loc de joaca din Capitala. Pe rețelele de socializare, cantareața i-a facut și o urare speciala baiețelului.

Oana Ionița spune ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu. Ce legatura exista intre fosta ”bebelușa” și prezentatorul TV

17:55, 09.04.2024 - Oana Ionița a marturisit ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu, pe vremea cand era dansatoare in Ibiza. Iata ce declarații neașteptate a facut fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor despre legatura cu prezentatorul TV!

Motivul pentru care o emisiune TV a fost cenzurata. Cum a aparut prezentatorul in fața telespectatorilor

14:45, 28.03.2024 - Daca ne aducem aminte de perioada de dinainte de Demcebrie 1989, cand cenzura era in floare, recentul incident nu ar trebui sa ne surprinda, mai ales ca vorbim de o țara comunista. Dar, in acest caz, motivul pentru care o emisiune TV a fost cenzurata este unul surprinzator.

Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Varciu, nu apare in filmele tatalui ei. „La primul casting m-am facut de ras”

11:21, 11.03.2024 - Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu in varsta de aproape 22 de ani, vrea sa ii calce pe urma tatalui ei și sa se concentreze pe zona artistica, insa actorul este de parere ca trebuie sa munceasca pentru asta, nu sa aștepte sa primeasca totul de-a gata.Carmina nu a aparut in niciun film alaturi…

Cum s-au filmat Catinca și Calina, la o saptamana dupa moartea Mioarei Roman. Imaginile care au aparut pe Instagram: „Fabulos cadou”

20:50, 02.03.2024 - Catinca și Calina, apariție de senzație pe rețelele de socializare. La doar o saptamana de la moartea Mioarei Roman, cele doua au fost filmare intr-o ipostaza la care nimeni nu se aștepta. Imaginile care au aparut pe Instagram, spre deliciul celor care le urmaresc. Catinca și Calina, apariție impresionanta…

Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere”

13:40, 27.02.2024 - Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere” Continue reading Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere” at Tabu.

Au aparut primele imagini cu tricoul Romaniei pentru meciul de adio al Generației de Aur

10:05, 24.02.2024 - In aceasta seara au aparut primele imagini cu tricoul pe care membrii Generației de Aur il vor imbraca la meciul de adio. Pe 25 mai 2024, ora 20:30, Arena Naționala va gazdui meciul de adio al Generației de Aur, in care Hagi, Popescu și compania vor infrunta o selecționata formata din staruri internaționale.…


Ce parere ai despre aceasta stire?