Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Stoianoglo, la CSP: Aveți recuzări? Nu are vreun sens

Publicat:

al Procuraturii s-a intrunit, astazi, intr-o noua ședința. Pe ordinea de zi sunt incluse noua puncte, printre care examinarea raportului de evaluarea a suspendat, . Suplimentar, va fi examinata cererea avocaților sai privind suspendarea examinarii raportului in ședința de astazi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSM, in ședința: Detașarea unei judecatoare pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului, pe ordinea de zi

09:21, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 7 martie, in ședința. Pe ordinea de au fost 8 subiecte, printre care și detașarea judecatoarei Aliona Miron pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

(live/update) CSP, in ședința: Trei procurori, desemnați in Inspecția procurorilor

12:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputații au ținut un minut de reculegere in memoria victimelor razboiului din Ucraina

10:30, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.


Ce parere ai despre aceasta stire?