Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Ședința CMC: Situația epidemiologică în municipiul Chișinău, pe ordinea de zi

Publicat:

S-a convocat ședința de indata a Consiliului Municipal Chișinau. Evenimentul are loc in sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, strada Bulgara, 43. Pe ordinea de zi sunt doua subiecte, printre care și informația cu privire la situația epidemiologica cu privire la Covid-19 in municipiul Chișinau.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Aplauze și huiduieli la ședința CMC: Un consilier PAS și un ales MAN, la un pas de a se lua de gulere

15:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live) Consilierii municipali, in ședința: Repartizarea profitului obținut de „Gradina Zoologica”, in 2022, pe ordinea de zi

10:30, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Noi licitații funciara cu strigare anunțate de autoritațile municipale

16:55, 11.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca pe data de 29 martie 2024, ora 10:00, va avea loc licitația funciara cu strigare privind vinzarea-cumpararea terenurilor din intravilanul municipiului. Evenimentul se va desfașura in Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgara, 43. La concurs…

(live/update) CSM, in ședința: Detașarea unei judecatoare pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului, pe ordinea de zi

09:21, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 7 martie, in ședința. Pe ordinea de au fost 8 subiecte, printre care și detașarea judecatoarei Aliona Miron pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Ședinta a CLM Constanta: Situatia unui teren de peste 6300 mp de pe strada Cumpenei, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21:31, 26.02.2024 - Consiliul local al municipiului Constanta este convocat in sedinta ordinara, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30 , in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta.Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte, printre care si proiect de hotarare Proiect de hotarare nr. 82 2024 privind atestarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?