Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE Medicii prezintă informaţii despre solicitările moldovenilor, în perioada sărbătorilor

Publicat:

Medicii de la Spitalul de Urgenta vor prezenta, la ora 11:00, informatii despre cati moldoveni au avut nevoie de ajutor medical in perioada sarbatorilor. Conferinta de presa poate fi urmarita AICI. 

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Aproape 160 de misiuni executate de pompierii militari din Constanta, in perioada 19-21 aprilie

11:35, 22.04.2024 - In perioada 19 21 aprilie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogealdquo; al judetului Constanta au executat 158 misiuni, cele mai multe dintre ele ndash;129, fiind pentru acordarea primului ajutor si transportarea la spital a persoanelor cu afectiuni medicale.Pompierii…

Operație de artroplastie totala inversata de umar, premiera realizata la spitalul din Targoviște

15:55, 19.04.2024 - La Spitalul Județean de Urgența din Targoviște a avut loc miercuri, 17 aprilie 2024, o premiera. Medicii au efectuat o intervenție chirurgicala ce a constat in artroplastie totala inversata de umar, de o complexitate ridicata.

Operatia care i-a redat vederea

10:55, 16.04.2024 - Un adolescent a fost operat cu succes la Iasi de o tumora orbitara gigant. Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi au anuntat pe pagina de Facebook a unitatii medicale ca neurochirurgii i-au redat vederea unui adolescent de 14 ani dupa ce l-au operat de o tumora gigant…

(AUDIO) Iasi: Transplant hepatic la Spitalul ‘Sf Spiridon’; beneficiara este mama a patru copii

12:35, 01.04.2024 - Medicii de la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ din Iasi au efectuat un transplant de ficat unei femei din judetul Galati care suferea de insuficienta hepatica acuta si hepatita fulminanta toxica. Șefa Centrului Regional de Transplant, dr. Raluca Neagu Movila, a declarat ca beneficiara transplantului renal, o…

Nicu Covaci, operat de urgența! Medicii spun ca a fost o minune faptul ca liderul Phoenix continua sa ia parte la evenimente

12:30, 25.03.2024 - In urma cu doar trei zile, Nicu Covaci a suferit o intervenție chirurgicala in regim de urgența dupa ce a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara. Iata ce au descoperit medicii și ce veste crunta a primit legendarul artist.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?