Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Discuții aprinse pe marginea sesizării ce-l vizează pe Stoianoglo, la ședința CSP: Domnule Litvinenco, haideți să ne respectăm, vreți?

Publicat:

al Procurorilor se intrunește in ședința. Singurul subiect de pe ordinea de zi este cu privire la sesizarea ce-l vizeaza pe , , depusa de deputatul PAS, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Discuții aprinse in ședința coaliției - Candidații de la sectoare dau tonul renunțarii la Cirstoiu (surse)

12:30, 22.04.2024 - Liderii Alianție PSD-PNL s-au reunit, luni, in ședința pentru a decide daca il mai susțin sau nu pe medicul Catalin Cirstoiu drept candidat comun la Primaria Capitalei. Surse din cadrul coaliției declara, pentru stiripesurse.ro, ca sunt șanse slabe sa se mearga in continuare pe varianta Cirstoiu.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: O membra a Consiliului a demisionat. Despre cine este vorba

09:41, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Examinarea dosarelor pentru funcția de procuror general, aminata

11:40, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aminat pentru urmatoarea ședința examinarea dosarelor celor care candideaza la funcția de procuror general. Decizia a fost luata dupa ce, in ședința inchisa, membrii CSP au constatat „lipsa unor avize consultative, care urmau sa fie remise de catre autoritațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?