Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Consiliul Superior al Procurorilor se întrunește în ședință. Subiectele importante de pe ordinea de zi

Publicat:

al Procurorilor se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 5 subiecte, printre care și aprobarea bugetului CSP pentru anul 2021, dar și a bugetului , precum și desemnarea caștigatorilor concursurilor demarate pentru suplinirea unor funcții vacante de procuror.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

09:26, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(video) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG au fost publicate, iar concursul - anulat

14:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea au vizat solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Igor Demciucin pune la indoiala rezultatele concursului de la Procuratura Generala

16:25, 26.02.2024 - Intorsatura de situație. Dupa cererile depuse de Ion Munteanu, Procuror General Interimar, și Igor Demciucin, pretendent la șefia Procuraturii Generale, a depus trei cereri in dimineața zilei de luni, 26 februarie curent, la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP). Demciucin solicita plenului CSP sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?