Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lista favoritelor la câștigarea Premiilor Oscar 2022

Publicat:

28 martie 2022 este data la care va avea loc , dar specialiștii știu deja care sunt filmele care vor lupta pentru marele premiu. Lista favoritelor la categoria cel mai bun film: 1. Belfast – Specialiștii considera ca are prima șansa sa caștige 2022, chiar daca... The post Lista favoritelor la caștigarea Premiilor Oscar 2022 appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Substanta cancerigena care a fost descoperita in tratamente pentru acnee. Lista produselor cosmetice care au fost supuse testelor

11:35, 07.03.2024 - Vești proaste pentru persoanele care folosesc tratamente pentru acnee. Specialiștii au descoperit, de curand, mai multe substante cancerigene in produsele cosmetice ale unor brand-uri extrem de cunoscute. Iata lista produselor la care s-a detectat un nicel ridicate de benzen!

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

Avertisment MAE pentru romanii care pleaca din țara. Ce este "MALARIA de import" și care sunt riscurile?

12:00, 13.02.2024 - MAE aminteste cetatenilor romani care urmeaza sa efectueze o deplasare internationala sa se informeze asupra conditiilor de calatorie in tarile pe care intentioneaza sa le viziteze, ca urmare a cresterii numarului de cazuri de imbolnavire cu ”malarie de import”, inclusiv a cazurilor care au dus la decesul…

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceata si vant puternic. Lista localitatior vizate

08:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de duminica, 4 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata si vant puternic. Iata lista localitatilor din tara vizate!

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!

Lista de la A la Z a celor 20 antibiotice pe care romanii pot sa le cumpere din farmacii fara rețeta

06:50, 27.01.2024 - Doar 20 de antibiotice figureaza in lista celor care pot fi eliberate, in regim de urgența și in doze pentru doar 48 de ore, din farmacie fara rețeta. Aceasta masura a fost instituita printr-un ordin recent emis de Ministerul Sanatații, care urmarește sa reglementeze condițiile in care farmaciștii pot…


Ce parere ai despre aceasta stire?