Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lino Golden, replica acidă la adresa celor care nu-l suportă. Artistul nu s-a mai putut abține: ”Vorbesc prost”

Publicat:

, cel care pare ca ii calca pe urme lui , le-a dat celor care nu-l suporta o replica extrem de acida. Artistul a tacut, cat a tacut, dar acum nu s-a mai putut abține.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni”

23:35, 15.03.2024 - Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar și faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbaliști. Cristiano Bergodi crede ca galeria a greșit in momentul in care a ales sa nu…

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…

Drula, replica acida pentru Ciolacu: Nu suntem la vanatoare de mistreți sa facem concurs

23:40, 05.02.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, intrebat cum raspunde provocarii liderului PSD, Marcel Ciolacu, referitoare la asumarea unei demisii in cazul in care Alianta Dreapta Unita nu castiga alegerile, a declarat ca “barbatia politica” este demonstrata prin reforme, nu prin pariuri, potrivit agerpres.ro. “In…

Gabriela Firea, replica acida pentru Nicușor Dan: Panglicile care se taie acum sunt rezultate din mandatul meu - Ce spune despre candidatura la București

21:30, 30.01.2024 - Gabriela Firea, replica acida pentru Nicușor Dan: Panglicile care se taie acum sunt rezultate din mandatul meu - Ce spune despre candidatura la BucureștiGabriela Firea a vorbit, marți seara, la Realitatea Plus, despre candidatura la Primariei Capitalei și despre ceea ce va face in acest an electoral.…

Nou scandal PSD-PNL. Social-democrații, atacuri la adresa foștilor premieri liberali. Replica PNL: „Nu ține retorica autovictimizarii”

11:05, 27.01.2024 - Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dincu, a subliniat ca social-democrații trebuie acum sa repare ce au stricat ultimii premieri liberali, aspect care i-a nemulțumit pe cei din PNL, care le-au atras atenția ca au inceput „autovictimizarea”.


Ce parere ai despre aceasta stire?