Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lili Sandu, mamă din nou: „Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”

Publicat:

e dornica sa devina mamica din nou. Dupa ce a nascut un baiețel, in august 2020, caruia i-a pus numele , vedeta iși mai dorește un copil. Bruneta și iubitul ei, Silviu Țol, se bucura din plin de statutul de parinți și se gandesc serios sa-i mai... The post , mama din nou: „Este greu, e adevarat, dar foarte frumos!” appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din Romania unde au „innebunit” cireșii japonezi. Spectacolul naturii este la fel de frumos ca in Japonia

15:00, 07.04.2024 - Pentru majoritatea dintre noi spectacolul naturii poate fi un adevarat regal, iar daca vorbim despre acești pomi, atunci cu adevarat vom asista la un spectacol feeric, inclusiv in orașul din Romania unde au „innebunit” cireșii japonezi, și unde spectacolul este la fel de frumos ca in Japonia. De ce…

Avocatul Simonei Halep, prima reactie dupa verdictul TAS: "Tot ce a spus a fost adevarat"

11:11, 06.03.2024 - Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3 CNN, ca verdictul TAS ii da dreptate Simonei si arata ca tot ce a spus de-a lungul timpului a fost adevarat.

Idei de cadouri de 1 Martie pentru invațatoare și educatoare

11:20, 28.02.2024 - Cu sosirea primaverii, 1 Martie este momentul perfect pentru a celebra venirea acesteia prin gesturi mici, dar semnificative. Daca te gandești la cadouri 1 Martie care ar fi ideale pentru invațatoarea sau educatoarea copilului tau, exista o opțiune potrivita pentru orice persoana, indiferent de varsta…

Dupa ce a acuzat Rusia ca nu a aparat-o, Armenia cumpara arme din Franța: „Parteneri care sunt cu adevarat furnizori de securitate”

11:55, 23.02.2024 - Armenia a semnat vineri un contract pentru achizitionarea de pusti de precizie cu compania franceza PGM, precum si o scrisoare de intentie pentru pregatirea ofiterilor armeni, in momentul in care Erevanul incearca sa-si reduca dependenta fata de Moscova, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani: "Un loc cu adevarat frumos..."

13:46, 13.02.2024 - Sigur ciocolata și trandafirii sunt cadouri bune de Ziua Indragostiților, dar daca iți poți surprinde și partenerul cu o escapada romantica, de ce nu? Orașul din Romania descris ca fiind cel mai romantic din Europa! Turiștii pot face aici o escapada romantica fara prea mulți bani.

Cine au fost cu adevarat bulgarii. Razboinicii cu nume misterios care au stapanit o parte din Romania de astazi

08:05, 10.02.2024 - Bulgarii au jucat un rol important in istoria romanilor. Aceștia sunt neamuri turcice amestecate cu o populație slava numeroasa, dand naștere unui puternic stat balcanic care a stapanit o buna parte din teritoriul Romaniei de astazi.

Un roman vinde cotețe de lux cu etaj, loc de joaca și gazon artificial, in Belgia: „Gainile se bucura cu adevarat pe leaganul ala”

09:55, 26.01.2024 - Un roman a atras atenția unuia dintre cele mai citite ziare belgiene de limba flamanda, Nieuws Blad, care a scris despre pasiunea transformata in afacere a lui Gheorghe Gabriel Spataru. Barbatul de 44 de ani care traiește in Brecht construiește și vinde cotețe de gaini și pentru animale de companie…


Ce parere ai despre aceasta stire?