Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga Campionilor, seară magică: Tătăruşanu, titular! Revine revelaţia Sheriff. Programul complet

Publicat:

Dupa doua saptamani de pauza, in care faza grupelor s-a intrerupt din cauza meciurilor echipelor nationale, cea mai tare competitie intercluburi din lume se reia, cu partidele din etapa a 3-a.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jude Bellingham vrea titlul cu Real și in LaLiga și in Liga Campionilor

13:05, 23.04.2024 - BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Al doilea marcator din LaLiga, Jude Bellingham, vrea titlul cu Real Madrid. Proaspatul caștigator al premiului Laureus ”Revelația anului” a declarat ca spera și la caștigarea Ligii Campionilor, potrivit mediafax.

Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ploile abundente care au lovit regiunea

20:40, 20.04.2024 - Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ce ploi abundente au lovit Emiratele Arabe Unite si tarile invecinate, provocand haos pe aeroportul din Dubai, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Programul „Strazi deschise” revine in weekend pe Calea Victoriei și se extinde in Sectorul 1

06:26, 13.04.2024 - Programul „Strazi deschise” se extinde in weeknd in sectorul 1 al Capitalei, pe strada Alexandru Constantinescu, cu activitați sportive, spectacole de magie și muzica live, iar Calea Victoriei redevine spațiul adecvat pentru plimbarile in aer liber.

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, in AntenaPLAY. Programul complet al Romaniei

17:36, 07.04.2024 - Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A se va disputa in perioada 28 aprilie – 4 mai, in Italia, acolo unde va fi prezenta si nationala Romaniei. Meciurile tricolorilor vor fi transmise in AntenaPLAY.

Barcelona - Napoli, calificarea se decide in Spania » Echipe probabile + cele mai tari cote

21:50, 11.03.2024 - Barcelona și Napoli joaca de la ora 22:00 in returul optimilor Champions League, live pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Programul complet al optimilor Champions League Lewandowski și Osimhen au fost marcatorii din turul de pe Stadio Diego Maradona, intr-un meci…

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Japonia revine in forța in programul sau spațial: Lansarea reușita a rachetei H3

13:30, 17.02.2024 - Japonia a lansat cu succes noua sa racheta emblematica H3 sambata, programul sau spatial revenind pe drumul cel bun dupa mai multe esecuri, inclusiv esecul zborului inaugural al rachetei, de anul trecut, transmite Reuters. Lansarea marcheaza, de asemenea, o a doua victorie consecutiva pentru Agentia…

Astazi revine Champions League! RB Leipzig - Real Madrid, meci tare in turul optimilor. Echipele probabile

12:15, 13.02.2024 - RB Leipzig și Real Madrid se vor infrunta in aceasta seara, de la ora 22:00, in turul optimilor de finala ale Champions League. Duelul va fi liveTEXT și cu comentariu AUDIO pe GSP.ro și televizat de PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1. Programul optimilor de finala din Champions League Meciurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?