Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIGA 1. Toate calculele pentru PLAY-OFF. Trei echipe se luptă pentru DOUĂ LOCURI. Vezi programul ultimei etape şi CLASAMENTUL

Publicat:

Viitorul este singura echipa care nu depinde de propriile rezultate.

CUM SE CALIFICA ASTRA: un egal cu Sepsi este suficient pentru un loc in primele șase; poate merge și cu o infrangere, daca una dintre Viitorul și nu caștiga in ultima etapa. La egalitate cu , departajarea se va face la golaverajul general, unde in acest moment giurgiuvenii au +9, iar medieșenii +3.

CUM SE CALIFICA GAZ METAN: o victorie cu Dinamo o duce in primele sase; poate merge in play-off și cu un egal, daca Viitorul nu caștiga cu Clinceni.

CUM SE CALIFICA VIITORUL: cu victorie in…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cine se califica in play-off? Toate calculele pentru ultimele doua locuri + doua scenarii SF cu egalitate intre 4 echipe!

23:36, 03.03.2024 - Am ajuns la ultima saptamana a sezonului regulat și mai avem o singura dilema: cine se califica in play-off? Favoritele FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova au obținut deja biletele. Mai sunt doua locuri puse in joc pentru care vor lupta Farul, U Cluj, Hermannstadt, UTA și Sepsi. Ultima etapa…


Ce parere ai despre aceasta stire?