Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Buble a trecut peste orice obstacol, încă din copilărie. Cântăreața și-a văzut toate dorințele devenite realitate, mai puțin una. „E pe cale să se îndeplinească”

Publicat:

nu a fost deloc o fetița rasfațata in copilarie. Artista a crescut in condiții modeste și a trebuit sa munceasca și sa lupte, din greu, pentru a ajunge unde este acum. Cantareața a dezvaluit ca nu vrea sa se opreasca aici. Are planuri mari de viitor, in privința carierei sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose, ținta bullying-ului in copilarie. Ce amintiri are cantareața: „Nu mi-am dorit sa...”

19:05, 11.04.2024 - Theo Rose este o artista cunoscuta și foarte indragita de fani. Acum are o viața ideala, o familie frumoasa și o cariera in ascensiune, in copilarie a fost țina bollying-ului din partea altor puști de seama ei.

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Știrile Antena Stars. Luxul și opulența din Alpii Francezi se platesc scump! Lidia Buble a achitat un preț uriaș pentru o simpla pizza

19:45, 28.03.2024 - Lidia Buble a avut o parte de vacanța de vis in Alpii Francezi, loc preferat de milionarii lumii. Cantareața a avut un șoc in momentul in care a scos o suma uriașa de bani doar pentru achitarea unei singure pizze.

„Dupa-amiaza anti-Putin”. Opoziția din Rusia cere rușilor sa indeplineasca „ultima dorința” a lui Navalnii in ziua alegerilor

10:00, 15.03.2024 - Susținatorii lui Aleksei Navalnii, opozantul ucis in lagar de regimul Putin, organizeaza, vineri, in prima zi a alegerilor, un „protest la amiaza” la mormantul disidentului, relateaza Reuters.

Xtra Night Show. Cat costa casa Georgianei Lobonț. Cantareața mai are puțin timp pana se va muta: „Am inceput constucția” / VIDEO

22:40, 13.03.2024 - Georgiana Lobonț urmeaza sa se mute, anul acesta, potrivit declarațiilor sale, in noua casa care acum se afla in stadiul de construcție. Locuința cantareței este, de fapt, un imobil grandios și in care au investit sume uriașe de bani. Iata cand se vor muta in noua locuința, dar și cat costa!

Lidia Buble le-a aratat tuturor inelul primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Ce spune artista despre relația lor. „E mai mult decat aș fi visat”

14:51, 16.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau formeaza un cuplu de 3 ani, iar artista spune ca este mai fericita ca niciodata. Artista a declarat in repetate randuri ca iși dorește sa devina mama și sa se casatoreasca, insa pana acum, nu a vorbit despre eveniment, semn ca ea și afaceristul nu au planuit nimic.Invitata…

Trei zodii care au triplu noroc in luna martie. Dorințele acestor nativi pot sa devina realitate mai repede decat au crezut

19:40, 14.02.2024 - Destinul incepe sa li se schimbe, treptat, unor zodii care vor avea șansa de a-și schimba viața cand credeau mai puțin in forțele lor. Universul ii rasplatește pentru ca nu au renunțat la marile lor dorințe, iar luna martie este o perioada cu succes pe toate planurile.

Nu ți s-a marit salariul de patru ani? Caștigi in realitate cu 36% mai puțin

06:36, 29.01.2024 - Un angajat din Romania caruia din 2020 și pana in prezent nu i s-a marit salariul cu cel puțin 36% poate spune ca in prezent are un salariu mai mic decat acum patru ani, in termeni reali, potrivit calculelor Wall-Street.ro pe baza datelor INS.


Ce parere ai despre aceasta stire?