Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus

Publicat:

a confirmat despartirea de . Deși l-a parasit pentru o femeie, actorul ii ureaza fostei sale sotii „sanatate si fericire“. Acesta a postat pe contul sau de Instagram o fotografie, insoțita de un mesaj prin care confirma despartirea de . „Miley si cu mine ne-am separat recent si ii doresc sanatate... -ul , reacție neașteptata dupa despartirea de apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…

Prima reacție publica a lui Bogdan de la Ploiești, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea: „In casa...” / FOTO

17:10, 18.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut o prima reacție publica, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea. Iata ce a transmis celebrul cantareț de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, adevarul despre desparțirea de Madi. Horia, motivul separarii dintre cei doi?

16:51, 16.02.2024 - Dupa ce a disparut cateva zile din mediul online, caci și-a șters contul de Instagram, Sergiu de la Mireasa a venit cu noi dezvaluiri despre desparțirea de Madi. In tot acest timp, s-a zvonit ca, de fapt, cei doi au ajuns la separare pentru ca tanara ar fi pastrat legatura cu presupusul ei iubit din…

Star Magazin. Niculina Stoican, reacție neașteptata dupa ce a pierdut procesul cu artistul Constantin Enceanu. Cantareața nu s-a mai abținut: „Comportamentul lui...” / VIDEO

15:35, 26.01.2024 - Niculina Stoican a oferit o prima reacție, dupa ce a pierdut procesul cu artistul Constantin Enceanu. Cantareața nu s-a mai abținut! Ce a marturisit interpreta de muzica populara, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?