Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lia - Soția soțului meu, episoadele 43 si 44. Alice l-a „vândut” pe Petru clanului Rocca! Cum a reușit acesta să iasă din arest

Publicat:

In episoadele 43 si 44 din Lia - Soția soțului meu, razbunarea iși gasește mijloacele perfecte pentru a incurca și mai tare firul narativ al poveștii. Alice ia cateva decizii care fac ca situația sa ia o turnura neașteptata. Iata ce s-a intamplat!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serialul Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta. Telespectatori au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans

13:00, 19.04.2024 - Doar cinci saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Serialul „Lia – soția soțului meu” se incheie cu sezonul 4. Filmarile au inceput deja: „Ultimul capitol al unei povești de iubire unice”

14:15, 08.04.2024 - Serialul „Lia – soția soțului meu”, a fost reinnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii. Filmarile pentru ultima parte a seriei, care vor scoate la suprafața noi intrigi și povești dramatice ce nu par sa iși gaseasca rezolvarea, au inceput deja și va putea fi urmarita toamna…

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 3, 15 februarie 2024. Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni

23:50, 15.02.2024 - In episoadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu, Pavel este prins intre ciocan și nicovala, iar Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.


Ce parere ai despre aceasta stire?