Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lia Savonea, lovitură cruntă pentru Ana Birchall

Publicat:

CSM a transmis, vineri, ca este imposibil sa se dea curs solicitarii ministrului Justiției, dupa absența demnitarului la ședința in care trebuia validata numirea la șefia SIIJ:

Avand in vedere informațiile difuzate in spațiul public cu privire la modalitatea de convocare a doamnei , Ministrul Justiției, la ședința al Magistraturii din data de 20 iunie 2019, formulam urmatoarele precizari:

al Magistraturii se intrunește in plen si in secții, la convocarea președintelui, in acest sens fiind dispozițiile art.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Judecatoarea Aliona Miron, detașata pentru exercitarea mandatului in cadrul CSM

12:55, 07.03.2024 - Astazi, 7 martie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit intr-o ședința unde au fost discutate opt subiecte, informeaza Noi.md. Ședința a abordat mai multe teme cheie, incepind cu examinarea subiectului privind detașarea judecatoarei Aliona Miron la CSM, care a fost examinat in lipsa…

(live/update) CSM, in ședința: Detașarea unei judecatoare pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului, pe ordinea de zi

09:21, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 7 martie, in ședința. Pe ordinea de au fost 8 subiecte, printre care și detașarea judecatoarei Aliona Miron pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?