Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legendarul dramaturg Neil Simon s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Este laureat al premiului Pulitzer

Publicat:

, legendarul dramaturg care a scris si Barefoot in the Park, a murit la 91 de ani, conform TheGuardian citat de Antena3.ro Scriitorul a murit duminica, in urma unor complicatii cauzate de pneumonie. S a stins din viata intr un spital din Manhattan, a declarat pentru vechiul sau prieten, . In anii 39;80, Simon se bucura de o renastere a carierei si de o recunoastere critica, cu trilogia lui semi autobiografica Eugene, compusa din trei parti ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a stins din viața directorul unui club de fotbal din Serie A

20:46, 19.03.2024 - Clubul Fiorentina a fost lovit de o tragedie! Joe Barone, directorul sau general, a murit la varsta de doar 57 de ani. Acest anunț vine la doar doua zile dupa ce Barone a suferit un atac de cord intr-un hotel din Bergamo, eveniment care a ingrijorat și a afectat profund comunitatea fotbalistica. In…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Scriitorul și omul de teatru, Dinu Sararu s-a stins din viața la 92 de ani

17:15, 02.03.2024 - Dinu Sararu a murit in aceasta dupa amiaza, la Spitalul Universitar din București, la varsta de 92 de ani. Scriitorul a avut alaturi in ultimele sale clipe pe soția sa, Viviana și pe fiicele sale, Ruxandra și Alexandra.

Doliu in lumea muzicii! O artista extrem de iubita s-a stins din viața la varsta de 75 de ani: „A fost o eroina”

00:30, 21.01.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! S-a stins din viața o actrița extrem de iubita. Avea varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii cantareței in neființa a fost facut de casa ei de discuri.

Un roman a murit intr-un accident grav in Austria. Mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism

21:20, 16.01.2024 - Tragedie de proporții in Austria. Un roman s-a stins din viața, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Medicii au ajuns imediat la fața locului și i-au acordat primul ajutor, dar barbatul s-a stins din viața din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Legendarul fotbalist german Franz Beckenbauer s-a stins din viața: Avea 78 de ani

20:25, 08.01.2024 - Franz Beckenbauer, unul dintre cei mai mari fotbalisti si antrenori ai Germaniei, s-a stins din viata luni, potrivit informatiilor aparute in presa germana. Franz Beckenbauer, campion mondial in 1974, avea 78 de ani, transmite digi.ro .

S-a stins din viața legendarul fotbalist, Franz Beckenbauer

19:06, 08.01.2024 - Campion mondial ca antrenor și ca jucator, Kaiserul Franz Beckenbauer a modelat fotbalul german ca nimeni altul. Legenda fotbalului mondial a murit la virsta de 78 de ani, in urma unei boli grave. In timpul carierei sale de fotbalist, a condus echipa Bayern Munchen și naționala RFG in calitate de capitan.…

Doliu in lumea magnaților! Un om de afaceri s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Avea o avere de peste patru miliarde de dolari

17:30, 30.12.2023 - E doliu in lumea magnaților! S-a stins din viața omul de afaceri venezuelean Gustavo Cisneros, președintele Cisneros Group. Barbatul a decedat la varsta de 78 de ani, potrivit anunțului facut de reprezentanții companiei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?