Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi a dezvăluit ce mănâncă după naştere, pentru a îşi recăpăta silueta

Publicat:

a devenit mamica pentru prima data si este in culmea fericirii. Fetita blondinei a primit numele Rita si a fost asteptata cu mare nerabdare de parintii ei. Desi nu s-a ingrasat  foarte mult in timpul sarcinii, a optat imediat dupa nastere pentru mancaruri usoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata fetița care mananca sticla și bucați din mobila. Mama ei a ajuns la capatul puterilor

16:50, 20.03.2024 - Fetița in varsta de doar 3 ani și-a speriat parinții cu obiceiurile ei alimentare. Stacey A'Hearne, mama fetiței, spune ca are nevoie de ajutor pentru a o diagnostic și trata corect pe fiica ei.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

INEDIT: Tripleți și gemeni nascuți in aceeași zi la spitalul din Alba Iulia. Patru baieți și o fetița au venit pe lume

12:20, 28.02.2024 - INEDIT: Tripleți și gemeni nascuți in aceeași zi la spitalul din Alba Iulia. Patru baieți și o fetița au venit pe lume Un fapt inedit s-a petrecut miercuri, 28 februarie, la Spitalul Județean din Alba Iulia. In urma a doua nașteri au venit pe lume cinci bebeluși.  La prima naștere tripleți, un baiat…

Ce i-a transmis Elena Udrea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Ce varsta a implinit Adrian Alexandrov

14:45, 05.02.2024 - Adrian Alexandrov a implinit 37 de ani, insa zilele de naștere nu mai sunt la fel pentru el sau pentru fetița lor. Elena Udrea se afla in inchisoare, de unde i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. Mesajul Elenei Udrea pentru Adrian Alexandrov de ziua lui Din spatele gratiilor, Elena Udrea i-a…

„O vedeam acolo si nu puteam sa fac nimic”. Povestea celui mai mic bebelus nascut in Romania: Antonia cantarea doar 390 de grame la nastere

20:36, 04.02.2024 - Cel mai mic bebelus din Romania a fost externat din spital. Fetita nascuta prematur la Spitalul Judetean din Constanta, avea doar 390 de grame cand a venit pe lume si a stat internata mai bine de trei luni pana cand medicii au decis ca poate pleca acasa cu parintii, scrie observatornews.ro .

„O vedeam acolo si nu puteam sa ii fac nimic”. Povestea celui mai mic bebelus din Romania, externat dupa 3 luni in incubator: Cantarea doar 390 de grame la nastere

15:10, 04.02.2024 - Cel mai mic bebelus din Romania a fost externat din spital. Fetita nascuta prematur la Spitalul Judetean din Constanta, avea doar 390 de grame cand a venit pe lume si a stat internata mai bine de trei luni pana cand medicii au decis ca poate pleca acasa cu parintii, scrie observatornews.ro .

Anca Țurcașiu le-a dezvaluit fanilor ce mananca la micul dejun: „Excepțional”

21:15, 19.01.2024 - Anca Țurcașiu are, la cei peste 50 de ani, o silueta de invidiat. Stilul sai de viata sanatos este pentru mulți dintre fanii ei o sursa de inspirație. De aici și curozitatea cu privire alimentația sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?